Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párom szerint betegesen félek...

Párom szerint betegesen félek hogy teherbe esek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már 2/5 éve vagyunk együtt a párommal és nagyon félek hogy teherbe esek. Szedek fogamzásgátlót és nem is megy belém mert nagyon tatok a terhességtől. Hogyan tudnám ezt az aggodalmat enyhíteni? csak mert már szerintem se normális hogy ennyire rettegek ettől.Kérlek segítsetek.

19/L

2012. ápr. 23. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Amíg te el nem határozod, hogy semmi baj nem lehet, addig ez nem fog változni. Tudatosítsd, hogy mindent megtesztek annak érdekében, hogy ne legyen még baba, ha mégis az lenne, bár ennyi védekezéstől csoda lenne, akkor annak oka van.
2012. ápr. 23. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:

hát az van hogy bárhogy is rettegsz 30 éves korodra sírva könyörögsz majd babáért...

ez van a nőkbe kódolva

addig pedig védekezz így ahogy most is teszed

ennyit tehetsz

2012. ápr. 23. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Ahogy már írták,ezt csak te magad döntheted el, ott agyban. védekezel és akkor nem lesz semmi! És mellesleg gondolj arra,mekkora öröm lenne a párodnak,ha szeretkezés közben csak úgy elengedhetné magát,és nem kéne neki ezerrel koncentrálni és vigyáznia.
2012. ápr. 23. 19:05
 4/6 anonim ***** válasza:

sera79, keményen fogalmazott, de sokszor igaz.

19 évesen eszem ágában se volt teherbe esni, legszívesebben dupla óvszert húzattam volna fel a barátommal, 25 felettmeg egyszer csak megszállt az "ihlet":)

De amúgy ne parázz annyira, mert az az együttlétnek, kapcsolatnak se tesz jót. A gyógyszer -ha pontosan szeded- 99%os védelmet ad. Lehet arról hallani h vki tabletta mellett esik teherbe, persze, de ez elhanyagolható százalék.

2012. ápr. 23. 20:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Na azért nem feltétlenül van úgy ahogy a 2. fogalmazott, nincs ennyire belekódolva ez a nőkbe. Én hamarosan 30 leszek de finoman szólva se könyörgök sírva babáért, egyáltalán nem vágyom rá, semmi motivációm nincs gyereket szülni. Pedig a feltételek adottak lennének rá, stabil párkapcsolatban élek, anyagilag nem állunk rosszul, de én mégsem akarom és nem tudom valaha eljön-e az idő hogy akarjam.

Én is eléggé parázom a terhességtől, mindig félek pedig én is szedek tablettát.

2012. ápr. 23. 20:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan voltam 19 évesen. Szedtem tabit, meg óvszerrel is védekeztünk, mégis minden hónap rémálom volt, míg meg nem jött paráztam. Aztán még rosszabb lett, mert el kellett hagynom a gyógyszert, és maradt csak az óvszer...

Kedvem se volt szexelni, mert közbe is azon agyaltam hogy mivan ha kiszakad a gumi.

Nem tudom hogy lehet ezen úrrá lenni, nekem úgy sikerült hogy, beleszerettem a páromba, és jött az esküvő, meg a gyerek utáni vágy. Azóta az együttlét is sokkal-sokkal jobb, sőt már néha ő mondja hogy elég lesz, nem bírja a tempót :D

2012. ápr. 24. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!