Köszi!
Gondolom baba ebből nem lesz...
Amikor ilyen volt akkor nekem az lett, de elment, mert elvékonyodott a méhfalam, előtte volt műtétem és a túl sok fájdalomcsillapító és antibiotikum ezt okozta.
Pedig abban a hónapban direkt kihagytuk a kritikus időszakot, hogy nehogy akkor jöjjön össze és mégis, na most meg persze, hogy akarjuk nem akar jönni.
De ez mindenkinél más, hogy melyik lesz babás görbe. Azért drukkolok, hogy az legyen Neked!:)
Nagyon sajnálom,ami veled történt! Szörnyű,hogy ilyen egyeltalán megtörténhet! :(
Köszönöm,kedves tőled! :) Mi nem görcsölün rajta,mert nyáron költözünk,ha jön jön,boldogan várjuk,de nem baj,ha majd csak pár hónap után jön! Bár minél elöbb,annál jobb lenne,hiszen nem teszünk ellene,de nem is keseredek el,ha meg jön a mensim! Bár örülnék,ha még párom nagyszülei megérnék az első dédunokájukat! :)
5.vagyok
Nem is szabad rágörcsölni. Nekem az elmúlt hónapok így teltek és mivel annyi mindent olvastam itt, hogy valakinek kezdett rámenni a kapcsolata, így elhatároztam, hogy ennek véget vetek.
És most a dokimnak is megmondtam, hogy ne kérje tőlem a hőgörbét és az ovu tesztet, mert ezzel "kicsinálom" magam, ő csak mosolygott:) És tényleg ebben a hónapban végre nem kattogtam ezen, ide feljárok, de már nem kérdezek csak válaszolok, mert nagyon sok tapasztalatot szereztem és jó érzés ezt megosztani másokkal.
Mondjuk igazad van, mert mensi előtt szerintem nincs az a nő akinek nem jutna eszébe, hogy vajon baba lesz vagy megint egy újabb sikertelen hónap.
Régóta próbálkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!