Mit jelentenek a párom eredményei? Normozoospermia. Mozgás: 40% gyors progresszív,10% progresszív,5% lassú, egyhelyben,45% mozdulatlan. Vitalitás: 75% élő,25% holt. Morfológia: 16% normális,84% alaki rendellenesség, éretlen, egyéb.
Asszisztált reprodukció bármely formájára alkalmas ejakulátum.
Valaki le tudná írni, jónak számítanak-e ezek az eredmények?
Sajnos erre erdemi valaszt nem tudok adni, nem akarok butasagot mondani :(
Amit irtam, az a "leforditasa" a magyarazatnak, amit adtak a lelethez (Asszisztált reprodukció bármely formájára alkalmas ejakulátum azaz mesterseges megtermekenyitesre alkalmas.)
Ezt neten talaltam, termeszetes megtermekenyitesre alkalmas spermakep:
Eelőre haladó 89%, nem-mozgó/mozgó: 8%/92%, nagy többsége ép"
A dokitok nem mondott semmit?
Az átlagos azt jelenti,h simán is teherbe eshetnél.
Van akinem több,mint 1-1,5 év kell egy baba megfoganásához.Fel a fejjel!
Az a 16% így is több 10ezer spermát jelent.Nektek elég 1 darab is.
szerintem nem olyan rossz ez.fele-fele arányban vannak a gyorsak és a lassúk.16%ban vannak a normálisak.neked csak egy kell abból a több millióból ami "használható".
a páromé:Vitalitás:49% élő 41% holt.Morfológia:7%normális,93% éretlen,rendellenes.ahhoz képest most várom a 2. babámat és természetes úton.pedig nekem peteérésem se mindig van/volt.úgyhogy ne csüggedj!!!!lehet belőle baba akár mikor!!!!szeressétek egymást sokszor!!!!!!:-D
Szia! Én is találkoztam már több éve próbálkozó párral. A fiatal embernek, 36 éves , sajnos nem megfelelő a potenciája, amolyan 70%-os, a sperma 60 %-os mozgékonyságú.
A potenciát az orgazmus visszatartásával lehet helyrehozni, de a legnagyobb gondot a rossz (korai) orgazmus reflexek okozzák. Szóval és tettel, erősítsétek a potenciát, a hímvessző feszességét és megnő a spermiumok elektromos aktivitása életereje. 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!