Mások szerint "rágörcsöltél", és mégis összejött a baba?
Figyelt kérdés
Sokan vannak, akik tudom hogy segíteni akarnak azzal hogy "ne görcsölj", de általában ők nem az épp babára várók táborából kerülnek ki. Figyelem az ovut, szedem a viatamint, kipróbáltam a homeopatiát, a Jónás napot.. Nekem és a férjemnek is kell egy kis orvosi rásegítés, így mi nem igazán tudunk nem odafigyelni. És nem is akarunk! De kikérem magamnak, ez nem görcsölés. Mostantól terveztük a babánkat, és a legjobban szeretnénk csinálni. De ettől az életünk mit sem változott! Pozitív tapasztalatokat várok...2012. ápr. 21. 11:41
11/14 anonim válasza:
Hát nekünk amikor kiderült a probléma (pcos) s clostyt szedtem, néztek a peteerest, s a doki mondta hogy akkor most élesloveszet! Mondtam a pároknak hogy na akkor most a köv. 2-3 napban hajrá, aznap nem volt szex, de másnap s harmadnap hm.... Az eredmény? 2 pocaklako kisfiú:) 6. Hónapban :). Igazság szerint nem tudom hogy mi lett volna ha ezt hónapokig/évekig kell így csinálni, de szerencsére nekünk az első odafigyeléses hónapban összejött. S igen nem szabad ragorcsolni, de van aki nem ilyen, és ettől a "jó tanacstol" lesz rajta csak meg nagyobb a nyomás. Szerintem a gorcsolosnel sokkal fontosabb a hit. Én tudtam legbelulrol hogy lesz babank, és csak egy kicsit nehezebben:) (bar ha teljesen őszinte szeretnek lenni, hozza kell tenni, hogy amikor kiderült a betegség, akkor sokat sírtam...) drukkolok nektek! 24+2 km.
12/14 anonim válasza:
Figy sztem nem ettől függ. Mármint ne gondold, hogy nem lehet babád, meg ilyesmire tényleg ne gondolj, mert ezek a lelki dolgok is gátolhatnak de én nagyon akartam gyereket és az első kettő nagyon nehezen jött össze, de összejött. Jönnek, amikor jönni akarnak, ne izgulj :)
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyosak vagytok! Én is tudom hogy lesz babánk, még a tesó kérdéssel is kacérkodunk. És igen, így gondolom, nem görcsölök, hanem hiszek, és tudom hogy lesz:) De az agykontroll is ezt tanítja, nem? Vagy gondoljunk a lélek gyógyító erejére.:) Szóval csak ezt szerettem volna tisztába tenni. A hit nem görcs:) Köszi mindannyiótoknak! A kisbabákhoz szívből gratulálok, a többieknek mielőbbi babásodást kívánok!
2012. ápr. 22. 12:07
14/14 anonim válasza:
Csak akkor van ezzel gond, ha tényleg CSAK erről szól az életed, mert azt nem szabad hagynod. Ha egészségesek vagytok, akkor előbb-utóbb úgyis összejön, de az tényleg mindent tönkretesz, ha már csak azért szeretkeztek, hogy teherbeess, időzítetten, egyébként pedig már nincs kedved... Persze lehet arra figyelni, hogy ha peteérésed van akörül legyetek együtt, de ne csak olyankor és ne csak ezért.
Ha azok a "mások" a barátnőid, a férjed, vagy a családod, akkor lehet, hogy érdemes lenne meghallgatnod őket és elgondolkodnod, mert ezt mi így úgyse fogjuk tudni megítélni.
De ha minden menstruációdkor zokogásban törsz ki, kiborulsz, az például már messze nem a természetes odafigyelés kategóriába esik például...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!