Ez pozitiv lenne ti is lássátok?
Kedves Kérdező!
17-es vagyok! most tudtuk meg 3 napja, hogy kisfiú, voltunk 4D-n!
Sok boldogságot és hatalmas gratula a 4 gyerkőchöz:))
(Irigyellek mert én is szerettem volna minimum 3 gyerkőcöt, de úgy látszik kettő lesz csak mert a fránya anyagiak, meg a férjem sem szeretne egyelőre többet azt mondja...) Na de örülök a kettőnek is, nagy boldogság a gyerkőc, az biztos:))
Én mindegyiken láttam csíkot! :) Csak azért "inogtam meg", hogy esetleg mégsincs baba, mert nekem is volt két + medi-labom, pedig baba sehol. :( De ha a Gabriel is pozitív akkor juhuuuu, gratulálok. :)
Akinek cisztától lett sajnos + tesztje, annak üzenem, hogy az nem úgy van, hogy aki terhes, annak egyértelműen pozitív! Ez kizárólag attól függ, hogy hányadik napon teszttel az ember. Én mindhárom gyerekemmel menszi előtt teszteltem, nagyon halványat. Itt legtöbben le is hurrogtak, hogy tök negatívak, képzelődöm..stb. De neeem, 2 itt téblábol körülöttem, egy meg pocakban. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!