Szerintetek ez lehet pozitív?
Reggel csináltam egy predictor tesztet, elvileg 12,5 erősségű. Már akkor mintha sejlett volna rajta valami.
elvittem magammal, majd mikor megnéztem ilyen lett! tudom hogy száradási csík is lehet, de lehet ennyire kivehető? Vasárnapra nem várnám, és már nagyon rég szeretnénk babát. Sajnos csak x epil tesztem van az meg 25-ös így nem tudom az reggel mutatna e valamit.
Szia!
Lehet pozitív bár nagyon nagyon halvány! Szerintem 2-3 nap múlva reggeli pisiből csinálj még egy tesztet és az már erősebb lesz!
Gyanús! :D
Drukkolok,hogy erősebb legyen!
Én mára nem vártam,és a hétfői tesztem volt ilyen,azóta minden nap erősödött :))))
Gratulálok,kisbabád lesz!!!
Vigyázz magadra!!!
Nagyon szépen köszönöm Lányok, és a drukkokat is!
Most néztem a postaládát és megérkeztek a vaterás tesztjeim is! Így holnapra lesz 10-es tesztem is, így lehet a 25-öst meghagyom szombatra. Addigra duplázódnia kell a hcg-nek ha lesz baba!
Megírom mit teszteltem holnap!
hát ez még bármi lehet láttam itt már sok ilyen tesztet és volt aki babás volt é volt aki nem.
tesztelj reggel 10-esel és az már jobb lesz ha terhes vagy, vagyis erősebb lesz a csík.
2 kisfiú anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!