1/10 anonim válasza:
hamarabb, minthogy megtudtam, hogy terhes vagyok. 2 nappal a menzesz napja előtt :-( Most az 5. héten vagyok, de csak fogyok :-( napi pár keksz ami lemegy és lent is marad.
2/10 anonim válasza:
1 nappal az esedékes menstruáció előtt, és a 20. héten múlt el.
36 hetes km
3/10 anonim válasza:
Nálam kimaradt :) mindkét terhességemnél.undort éreztem csak bizonyos illatokra ételekre,de az is elmúlt a második trimeszterre.Szerencsés vagyok,gyanítom én vagyok a "kisebbség".
4/10 anonim válasza:
Nálam kb 9-10 hétnél,de nem tartott tovább 2 hétnél!
5/10 anonim válasza:
Most 8 hetes vagyok. Nálam a 6. héten kezdődött az egész napos hányinger, émelygés. Ahogy a 7. hetet betöltöttem, megérkezett a hányós időszak is, ami azóta is tart. Napi 2-3 hányás... Bár ma rekordot döntöttem, reggel óta már 4-szer hánytam. :(
Egyébként van 1-1 nap, amikor jól érzem magam, de sajnos ezek csak rövidebb időszakok. Remélem, az első trimeszter végére elmúlik.
6/10 anonim válasza:
Nekem nem volt hányingerem, csak szagundor. És nem kívántam a húst.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi hogy megosztottátok velem.Holnap lesz a nem várt napja és már 2napja hányingerem van.Remélem azért amire gondolok :)
2012. ápr. 18. 18:26
9/10 anonim válasza:
Nekem is kb. a 6-dik héttől kezdődött és a 10-dik hétig tartott az émelygés. Szerencsére nem hánytam, de borzalmas érzés volt. Az első trimeszter betöltéséhez közeledve egyre jobb az ember közérzete. Nekem nagyon rossz hangulatom is volt addig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!