Nem lenne túl nagy a korkulonbség?
Figyelt kérdés
A kislànyom pont most, nègy nap mùlva lesz 9 èves. ès pont most, ezekben a hònapokban kezdtem ùgy èrezni, hogy milyen jò lenne mèg egy gyerek. Hamarabb nem nagyon tervezhettunk ilyesmit, anyagi korulmènyek, stb, de ha most lenne is anyagi hàttèr, nem lenne tùl nagy màr a korkulonbseg a pici ès a noverkeje kozott? Hisz mire meglesz, a (nagy)lànyom màr legalàbb 10 èves lesz!!!2009. jún. 19. 21:13
11/13 anonim válasza:
Szerintem ne filózz a korkülömbségen , hanem hajrá gyerekprojekt!:)
12/13 anonim válasza:
Én azt tapasztaltam, hogy az idősebb testvér büszke arra, hogy ő a nagy és szinte anyai (ha kislány) szeretettel és felelősségtudattal képes vigyázni a kistestvérére. Tanítgatja, vígasztalja és megvédi ha kell, és így nagy segítség a szülőnek is.
13/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szèpen koszonom a vàlaszokat!
Nagyon aranyosak vagytok; tehàt emiatt nem fogok aggòdni!!!
Mègegyszer, nagyon koszi! Megnyugtattatok!
2009. jún. 20. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!