Volt már valakinek spermaképpel mozgékonysági problémája? Mennyi idő után estetek teherbe?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 15:39
1/5 anonim válasza:
Ahogy beszedi a kedvesed a neki adott gyóygszeradagot, olyan lesz mint egy szuperhős!!! Ez általában 3 hónap... Addig told te is a vitaminokat, utánna minden jó lesz! Mielőbbi zebrásodást!
2/5 anonim válasza:
Én is vitaminokat ajánlok nektek, napi 1000 mg c- és e-vitamin a párodnak. Sokat javít az eredményen.
3/5 anonim válasza:
Az első vagyok. Az én férjem is szedett napi 500 mg C és 200 mg E vitamint, de a doki szerint mindkettőből ehette volna a dupláját!
4/5 A kérdező kommentje:
Szedett is minden félét(5 hatóanyagot)...meg is műtötték. Azt mondták türelem.Most már kezdek aggódni h. nem egyszerűen csak ez a probléma volt.1 év telt el.
2012. ápr. 21. 12:56
5/5 A kérdező kommentje:
Idén augusztussal már 3 éve próbálkozunk.(A műtét óta telt el egy év.)
2012. ápr. 21. 12:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!