Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnapra nem várom? Adjatok erőt!

Holnapra nem várom? Adjatok erőt!

Figyelt kérdés
Holnapra nem várom a havim, de olyan megjön érzésem van. Eddig minden mensi előtt feszült a cicim, most viszont nem. Aggódom, hogy megint meg fog jönni. Jó lenne ha egy kicsit beszélhetnék erről veletek és bátorítanánk egymást esetleg olyannal aki hasonló cipőben jár. :)
2012. ápr. 16. 08:11
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

sziasztok.

5-dik vagyok : ma reggel teszteltem és halvány pozitiv lett. 2 nap újra tesztelek és remélem erősödik a csík. Továbbra is drukkolok nektek :):)

2012. ápr. 19. 12:07
 22/36 A kérdező kommentje:
De jóóóó!!! Gratulálok egyenlőre csak halkan de szívből!! :)) Majd írd meg a másik teszt eredményt is!
2012. ápr. 19. 12:23
 23/36 anonim ***** válasza:
Nagyon eltűntetek! Mi van veletek?
2012. ápr. 23. 09:30
 24/36 A kérdező kommentje:
Egyenlőre nem jött meg. Teszt negatív de pici pozitív időn túl amire viszont nem adok. Ma du. megyek orvoshoz. Itt olvastam hogy van akinek van valami antitest a vérében ami semlegesíti a hcg-t a vizeletben. Ilyen létezik? :O
2012. ápr. 23. 10:39
 25/36 anonim ***** válasza:
Háááát, ilyen nem. Az viszont igen, hogy lassabban termelődik hcg, és nehezebben mutatja ki. Drukkolok, írj majd!!! :)) Első voltam. :)
2012. ápr. 23. 11:44
 26/36 A kérdező kommentje:
Nekem is kicsit gyanús volt... Rendben majd, írok, 5-re megyek majd.
2012. ápr. 23. 11:58
 27/36 A kérdező kommentje:
annyira aggódom, biztos valami bajom van, hogy nem jön a baba. Már jártam így egyszer hogy késett, akkor is neg. tesztek aztán elmentem dokihoz megvizsgált mondta h nincs baba, adott gyógyszert amit még ki sem váltottam és másnap meg is jött. Mi van ha most is így járok? :'( Mi van ha most sem sikerült! annyira el vagyok keseredve a negatív tesztek miatt. Már ki kellett volna mutatnia ha baba lenne. Kicsit pofozzatok fel csajok!!
2012. ápr. 23. 12:19
 28/36 anonim ***** válasza:
5.dik vagyok: Nos én írtam már hogy csináltam egy halvány pozit, de azóta, mind negatívakat teszteltem, és még menszinek semmi jele. Én se tudom mire vélni, hogy most mi van. Mintha akarna megjönni, és mégsem jön, de a teszt is negatív. Én is el vagyok kenődve, de fel a fejjel, reménykedjünk. És drukkolok hogy baba legyen :)
2012. ápr. 23. 14:23
 29/36 A kérdező kommentje:
Szia 5. ! Nagyon sajnálom. Nem mész orvoshoz? Hátha valamit tudna mondani. Én ma megyek 5 re. Legalább megnyugszom akármit is mond. Vagyis nem, de tudni fogom, hogy mi is a helyzet.
2012. ápr. 23. 15:26
 30/36 anonim ***** válasza:
Csak jövő hétre tudott időpontot adni. Így várnom kell addig.
2012. ápr. 23. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!