Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnapra nem várom? Adjatok erőt!

Holnapra nem várom? Adjatok erőt!

Figyelt kérdés
Holnapra nem várom a havim, de olyan megjön érzésem van. Eddig minden mensi előtt feszült a cicim, most viszont nem. Aggódom, hogy megint meg fog jönni. Jó lenne ha egy kicsit beszélhetnék erről veletek és bátorítanánk egymást esetleg olyannal aki hasonló cipőben jár. :)
2012. ápr. 16. 08:11
1 2 3 4
 11/36 csumpi80 ***** válasza:

sziasztok!

Én szombatra nem vártam,eddig nem is jött meg:)Ma teszteltem x-epilel negatív let.Péntek óta vannak görcseim,hol kicsik hol nagyok,a mellem tegnap óta feszül,de csak lent...Ami érdekes hogy kb 2-3 hete fáj a gyomrom,ami soha nem szokott....

Amúgy mindig fix 28naposak a ciklusaim.Az elsö gyermekemnél ,nem voltak tüneteim(vagy csak nem vettem észre öket)Nem jött meg és kész.Túlságosan keressük magunkon a tüneteket,épp ezért olyan fájdalmas minden hónapban az a fránya NEGATÍ teszt!Ne tesztelj kedves kérdezö még,várj!!amúgy drukkolok mindenkinek!

2012. ápr. 16. 10:33
 12/36 A kérdező kommentje:

9:50-es. Igen, azt az érzést én is éreztem ma. Hát majd meglátjuk mi lesz. Én is megírom majd, hogy mi lett az eredmény. Mikor tervezed a tesztet?

Csumpi! Szia! Neked is szorítok, még egyenlőre nem vettem tesztet. Így tutira megtudom állni, hogy ne is süssem el. A patikában tuti nem néznek normálisnak, hogy minden hónapban rohanok tesztért. :) Már lassan kínos lesz bemenni is.

2012. ápr. 16. 13:47
 13/36 anonim ***** válasza:
9:50-es: én péntekre tervezem hogy kicsit biztosabb legyen.
2012. ápr. 16. 14:14
 14/36 anonim ***** válasza:

Szia!

Holnapra én se várom, de sajna ma megjelent barnás vércsíkos folyás. :( Hasszurka cicifájdalom, minden volt az előző héten. Ma kicsit szeretgettük egymást a párommal és sajnos két órán belül megjelent a folyás! Mostmár mindjárt megjön érzésem van, de ez van :(

Drukkolok neked, h baba legyen! :D

2012. ápr. 16. 15:07
 15/36 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma reggelre leesett a hőm, valószínű meg fog jönni... :( Még azért nem jött meg de számítok rá. Azért reménykedek, hátha... Hát csajok úgy látszik ez nem a mi hónapunk. :'(
2012. ápr. 17. 06:58
 16/36 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg!!! :))
2012. ápr. 17. 13:39
 17/36 anonim ***** válasza:
Helyzet?
2012. ápr. 18. 09:01
 18/36 anonim ***** válasza:

# 5/17 tegnapelőtt 09:50 vagyok. Még nekem se jött meg :) Habár most már van olyan érzésem mintha megjönne, de remélem csak a szervezetem szórakozik :D és nem fog megjönni :)

Péntekre tervezem a tesztet. És neked is szurkolok kérdező :):) És persze mindenki másnak aki így van :)

2012. ápr. 18. 10:13
 19/36 A kérdező kommentje:
Szia 9:50 es! :) Nagyon drukkolok Neked is.
2012. ápr. 18. 20:15
 20/36 A kérdező kommentje:
Helyzet változatlan! :D
2012. ápr. 18. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!