Holnapra nem várom? Adjatok erőt!
sziasztok!
Én szombatra nem vártam,eddig nem is jött meg:)Ma teszteltem x-epilel negatív let.Péntek óta vannak görcseim,hol kicsik hol nagyok,a mellem tegnap óta feszül,de csak lent...Ami érdekes hogy kb 2-3 hete fáj a gyomrom,ami soha nem szokott....
Amúgy mindig fix 28naposak a ciklusaim.Az elsö gyermekemnél ,nem voltak tüneteim(vagy csak nem vettem észre öket)Nem jött meg és kész.Túlságosan keressük magunkon a tüneteket,épp ezért olyan fájdalmas minden hónapban az a fránya NEGATÍ teszt!Ne tesztelj kedves kérdezö még,várj!!amúgy drukkolok mindenkinek!
9:50-es. Igen, azt az érzést én is éreztem ma. Hát majd meglátjuk mi lesz. Én is megírom majd, hogy mi lett az eredmény. Mikor tervezed a tesztet?
Csumpi! Szia! Neked is szorítok, még egyenlőre nem vettem tesztet. Így tutira megtudom állni, hogy ne is süssem el. A patikában tuti nem néznek normálisnak, hogy minden hónapban rohanok tesztért. :) Már lassan kínos lesz bemenni is.
Szia!
Holnapra én se várom, de sajna ma megjelent barnás vércsíkos folyás. :( Hasszurka cicifájdalom, minden volt az előző héten. Ma kicsit szeretgettük egymást a párommal és sajnos két órán belül megjelent a folyás! Mostmár mindjárt megjön érzésem van, de ez van :(
Drukkolok neked, h baba legyen! :D
# 5/17 tegnapelőtt 09:50 vagyok. Még nekem se jött meg :) Habár most már van olyan érzésem mintha megjönne, de remélem csak a szervezetem szórakozik :D és nem fog megjönni :)
Péntekre tervezem a tesztet. És neked is szurkolok kérdező :):) És persze mindenki másnak aki így van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!