Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnapra nem várom? Adjatok erőt!

Holnapra nem várom? Adjatok erőt!

Figyelt kérdés
Holnapra nem várom a havim, de olyan megjön érzésem van. Eddig minden mensi előtt feszült a cicim, most viszont nem. Aggódom, hogy megint meg fog jönni. Jó lenne ha egy kicsit beszélhetnék erről veletek és bátorítanánk egymást esetleg olyannal aki hasonló cipőben jár. :)
2012. ápr. 16. 08:11
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia! :)

A megjön érzés semmit nem jelent, nekem is volt, 4 napig nem is teszteltem miatta, mert egészen biztos voltam benne, hogy menstruálni fogok. Most 36 hetes vagyok. :) Drukkolok nagyon!!! :))

2012. ápr. 16. 08:42
 2/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál. Már lassan begolyózok ettől az érzéstől. Inkább lenne valami totál egyértelmű jel, mondjuk a bal fülcimpa rózsaszín lesz vagy valami... :D Szerinted ha ma tesztelek akkor az kimutatja? Vagy nem is tudom, mert eddig akármikor teszteltem másnap mindig megjött....
2012. ápr. 16. 08:45
 3/36 anonim ***** válasza:
Ismerem az érzést, az a legidegesítőbb, mikor tesztelsz és utána megjön... Várj még szerintem, és akkor tuti eredményed lesz! :)
2012. ápr. 16. 08:52
 4/36 A kérdező kommentje:
Nehéz lesz várni de szerintem is ez a helyes döntés ebben a pillanatban. El kell magam foglalni valamivel, hogy ne gondoljak a babaprojektre. :)
2012. ápr. 16. 08:56
 5/36 anonim ***** válasza:

Én szerdára nem várom, de alig tudom türtőztetni magam hogy ne teszteljek.

Nekem nincsen megjön érzésem, a menszimet csak erős fejfájás szokta megelőzni ami most nem volt. Barnázásom az volt. Remélem ettől függetlenül nem fog megjönni.

Drukkolok neked :):)

2012. ápr. 16. 09:50
 6/36 A kérdező kommentje:
És még egy kérdés. Ha eddig mensi előtt feszült a cicim és most nem akkor az biztató jel lehet? Vagy nincs összefüggés?
2012. ápr. 16. 09:50
 7/36 A kérdező kommentje:
Szia 9:50-es. Én is nagyon drukkolok neked!!! Ismerős az érzés, én is töprengek a teszten, de nem is tudom... Tudod?! :) Pedig józan ésszel ha végig gondolom akkor nem befolyásolja a teszt csinálása az eredményt, mert ugye ha baba van akkor az akkor is ott van ha most csinálom meg.... Na ezt jól megaszondtam. :D Ha tesztelsz írd meg légyszi az eredményed. Jó?
2012. ápr. 16. 09:53
 8/36 anonim ***** válasza:
9:50-vagyok: rendben meg fogom írni, és majd te is írj. Én direkt nem is vettem addig tesztet, mert hanem nem tudnám megállni hogy ne csináljam meg, volt már ilyen múlt hónapban :D A fiamnál semmi tünetem nem volt, csak a menszi kimaradása. És most ezért gondolkoztam hogy ez a barnázás ami máskor nem volt, lehet-e annak a jele, de lehet, és így reménykedem. Nagyon szorítok :):)
2012. ápr. 16. 10:11
 9/36 anonim ***** válasza:
A cici feszülés néha szokott lenni menszi előtt de nem mindig , így ezt nem is vettem tünetek közé mert most csak néha van hogy úgy érzem mintha feszülne. Úgy tudnám leírni mint rég amikor sok tejem volt, és éreztem hogy már csöppen el ha a fiam nem szopizik :D:) De ezt csak max néha egy 10 percre érzem és nem egész nap, és ezért nem tulajdonítom tünetnek esetleg.
2012. ápr. 16. 10:15
 10/36 anonim ***** válasza:
A 10:15 is én voltam a 9:50-es :):)
2012. ápr. 16. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!