(6-) 7. dpo-n alhasi fájdalom-nem görcs, hanem olyan nyomás szerű érzés, utalhat arra hogy a beágyazódás történik?
semmi extrém, vagy különleges dolog nincs. Annyira időm sincs figyelni, de ez a fura érzés,mintha egy nehéz ember ülne a hasamon - méhem környnékén- ezt azért észre vettem.
A válaszokat köszönöm!
Nem igazán.
A beágyazódást nem érzed.
értem, köszi.
amiről sokan írnak rózsaszínű-barnás folyás az akkor azt jeleni,hogy vége a beágyazódásnak. Tudom hogy nem gyakori ez a folyás, de ha van akkor az azt jeleni?
Igen, azt is jelentheti.
De erre ne nagyon alapozz, mert ritka mint a fehér holló.
Én már 2-szer voltam terhes, semmiféle beágyazódást nem éreztem, nem barnáztam stb.
Az elmaradt menzesz volt a legeleső tünetem. A következő pedig hogy émelyegtem, hánytam, kávé illatától rosszul lettem stb.
Köszi a válaszolat.
Az első babámnál semmilyen tünetem nem volt,késett majd pozitív lett a tesszt. Most jó pár hónapja próbálkozunk,de egyik hónapban sem éreztem ilyet,ezért gondoltam hogy az lehet.
Igen,még legalább 2 hét-ha addig nem jön meg - és kiderül))
Nem is kell 2 hetet várnod,1 hét múlva már tesztelhetsz :)
Én is a 7. dpo-n vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!