Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 héttel mensi előtt, mensisze...

1 héttel mensi előtt, mensiszerű fájdalom lehet beágyazódási tünet?

Figyelt kérdés
Olyan jó lenne:)))

2012. ápr. 6. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem nem. A beágyazódás a 12. napon fejeződik be. Tehát, ha a peteérésed a nagykönyv szerinti 14. nap környékén van, akkor ahhoz adj még 12 napot. A menzesz előtti 2-3 napban esetleg előfordulhat enyhe szúrkálódás, ami a beágyazódásra utalhat. (nekem így volt...)
2012. ápr. 6. 12:58
 2/5 A kérdező kommentje:
:(((
2012. ápr. 6. 13:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet az elsővel. Az egy dolog, hogy akkor fejeződik be, de 7 nap után elkezd beágyazódni, és azt is megérezheted. Nekem is pont egy héttel ovu után (tehát 1 héttel azelőtt, hogy meg kellett volna jönnie) szurkált a hasam. Akkor nem tudtam mire vélni, nem is foglalkoztam vele igazából, de aztán nem jött meg, és pozitív lett a teszt.
2012. ápr. 6. 13:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem bármi lehet.

Nekem van úgy, hogy előtte 1 héttel mensiszerű fájdalmam van, de eddig még nem voltam terhes sajnos.

2012. ápr. 6. 17:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is csatlakoznék a második válaszolóhoz! Nekem sajnos még nem jött össze a baba, de mivel nagyon szeretnék ezért elég sokat olvasok a beágyazódásról, az egész menetről és én is olvastam hogy korábban megy végbe a beágyazódás! Tehát talán van reményed! Figyeld a tested hogy mit reagál, hogy lesz e pár nap múlva más tüneted! Szurkolok neked, majd írd mg hogy alakult!

Az elsőnek csak annyit mondanék, hogy a nagy könyvben annyi minden meg van írva, hogy pl. nincs menstruáció terhesség alatt még is számos nőt kíséri elég sokáig a terhessége alatt, meg az érett pete spontán is kilökődhet 2-3nappal előbb tehát nem kell mindent valósra venni!

2012. ápr. 7. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!