Mi a magyarázata a felpuhult méh vagy méhszájnak? Nem tudom melyiket mondta az orvos nagyon csunyán összevesztünk.
Lehetséges a babóca! Gratulálok, hogy vállaljátok a harmadik kis embert is.:-) Válts orvost, ezt pedig jelentsd fel. Elmondhatja szépen, hogy a korodnál fogva esetleg megnő bizonyos rendellenességek kockázata, de ahhoz nincs joga, hogy kritizáljon, hogy leszóljon. Ő csak végezze a maga dolgát, a babavállalással járó minden kockázatot és örömöt is neked kell vállalnod, nem neki. Ma már másodszor akadok ki, az előbb - más fórumon - arról beszélt egy csaj, hogy majdnem meghalt a babája a doki miatt és ahogy leírta, min mentek keresztül... Iszonyú, hogy ilyen emberek orvosi diplomát kapnak.
A babavállaláshoz csak és kizárólag neked és a pici apukájának van köze, senki másnak!
Sok sikert nektek!
Lányok nagyon köszönöm a bátorito szavakat nagy szükségem van rá.Nem mondott semmi biztatot a terheséggel kapcsolatban megvizsgált és ennyi.Nem küldött uh-ra azt mondta hogy felesleges/kértem/.Ha egy hét mulva sem jön meg /remélem/menjek vissza kapok gyogyszert és azzal megjön.Köszönöm nem kérek belöle.
Azzal foglalkozott hogy még fel is kell nevelnem a gyereket.Szerintem ez nem az ö dolga.A kockázatokat pontossan ismerem,nem vagyok felelötlen.Már két gyereket felneveltem tudom hogy a baba mivel jár:És azt is tudom hogy a világ legszebb dolga anyának lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!