Még mindig egyértelműen negatívnak látszik? Én tettem fel a tegnapi kérdést.
Ma reggeli
Tegnapi kérdésem(tegnapi teszttel)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Tudom, butaság ennyit tesztelni, de nem tudom megállni. Kicsit jobban látszik, mint tegnap? Ma kellene megjönnie.
Én is látom a 2. csíkot! Holnap reggel várjuk az újabb tesztet!
gratulálok :)
Itt a ma reggeli. Még mindig elég halvány, de szerintem mindig kicsit erősebb.:)
Nem tudom, hogy merjek e örülni, a férjem még nem mer. (erős csíkot vár, mint anno a Fiunknál)
Szia.
Ma láttam meg a kérdésed a 2.csík 100%,hogy ott van.De,mint olvasom már megvettél egy raklap tesztet és még mindig nem vagy bizti a dolgodban.Pedig a clearblue tesztel megkönnyíthetnéd magatoknak.Kiírja,hogy hány hetes terhes vagy és hiper érzékeny teszt.Patikában kapható kb.1500 ft,de már ugyis költöttél egy rakat xepilre.:)ez még beleférhet.:)GRATULÁLOK!!
Aranyosak vagytok. De sajnos nem állnak jol a dolgok. Kedden verezni kezdtem. Irány a doki,azóta utrogestant használok. A doki szerint bármi lehet meg. De a vérzés azóta is tart,pont olyan,mint a havi... El vagyok keseredve,fogalmam sincs;hogy van e értelme reménykedni.
:(
Szia.Nagyon sajnálom:(
Szívből szorítok,hogy az a baba mégis veletek maradjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!