Van úgy, hogy a terhességi teszten látjuk annak a kis csíknak a bemélyedést ahol majd az eredménynek kell megjelennie?
Mostanában ugyan ezen gondolkoztam,hogy létezik-e hogy már annyira érdekel hogy oda vizuálhatjuk...
Szerintem nem!Bemélyedést én még egy teszten sem tapasztaltam!Max még nedves állapotában a felső papír alatt látható hogy hol is kéne lennie!
Azt hiszem tegnap volt egy negatív-os teszt kérdés,és én simán láttam hogy hol kéne lennie a csíknak,de ettől függetlenül egyértelmű negatív volt!
Talán a sok teszt nézegetés!:)
Akkor tiéd volt a kérdés?
A száradási vagy szellemcsík szürke színű!
Ha normális a színe akkor lehet terhesség!De a tiéden semmit sem látni!Legalábbis én tök negatívat mondanék!
Nem tudom mit írtak a többiek,mert én csak gyorsan megnéztem a képet!Mindjárt megnézem!
De egyébként késik már?Vagy mikor csináltad a tesztet?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ezek a te kérdésed?
Mind a két kérdésnél szép számmal jöttek a válaszok!
Ha újra felraktad és újra negatív szókat kaptál akkor hidd el!Olvastam hogy 2 hete késik és hogy nem rég jött meg újra!Ha most vagy a 10-12. dpo-n akkor miért késne a menstruációd?Nekem kicsit ellentmondásosak a válaszaid és úgy tűnik mintha kiakarnád csikarni azt a pozitív szót!
Ezen a kilengések a menstruációdban szoptatás közben/után normálisak!
A második kérdésnél már kb majdnem meg photoshop-oltad a képet csak hogy látszódjon a csík!
Egyértelműen nincs ott,negatív a teszted!
Viszont ha valóban a 12. dpo-n vagy kb akkor még nem késik és felesleges volt a teszt!
Ha nagyon szeretnéd ismételd meg 16. dpo-n,HA addig nem jön meg,de szerintem nem vagy terhes!
Sok sikert!
Gabrielen én is mindig látom, ill. a legtöbb teszten látom a "helyét". Csak annyi az eltérés a pozitívnál, h ott rózsaszínes a második, negatívnál meg szürkés. Nekem elsőnél 12 dpo-n lett pozi, 2-nál 10.-en.
(Szerintem a tegnapi tesztes kérdezőnél amúgy lehet baba, én nem gonolom egyértelműen negatívnak. Nekem is menszi előtt 2-4 nappal már +-ok voltak és itt sokaknak. Remélem írni fog, kíváncsi vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!