Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van úgy, hogy a terhességi...

Van úgy, hogy a terhességi teszten látjuk annak a kis csíknak a bemélyedést ahol majd az eredménynek kell megjelennie?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 06:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Mostanában ugyan ezen gondolkoztam,hogy létezik-e hogy már annyira érdekel hogy oda vizuálhatjuk...

Szerintem nem!Bemélyedést én még egy teszten sem tapasztaltam!Max még nedves állapotában a felső papír alatt látható hogy hol is kéne lennie!

Azt hiszem tegnap volt egy negatív-os teszt kérdés,és én simán láttam hogy hol kéne lennie a csíknak,de ettől függetlenül egyértelmű negatív volt!

Talán a sok teszt nézegetés!:)

2012. ápr. 15. 07:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Mások véleményére voltam kíváncsi, de sztem én láttam! Sztem erre szokták mondani, hogy szellem csík, mert csak egy bizonyos szögből látszott ahogy rá vetődött a fény. Meg nekem száradás után az a rész nem úgy száradt meg, mint a többi, hanem egy fehér csík maradt ott.
2012. ápr. 15. 07:04
 3/9 anonim ***** válasza:

Akkor tiéd volt a kérdés?

A száradási vagy szellemcsík szürke színű!

Ha normális a színe akkor lehet terhesség!De a tiéden semmit sem látni!Legalábbis én tök negatívat mondanék!

Nem tudom mit írtak a többiek,mert én csak gyorsan megnéztem a képet!Mindjárt megnézem!

De egyébként késik már?Vagy mikor csináltad a tesztet?

2012. ápr. 15. 07:11
 4/9 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Ezek a te kérdésed?

Mind a két kérdésnél szép számmal jöttek a válaszok!

Ha újra felraktad és újra negatív szókat kaptál akkor hidd el!Olvastam hogy 2 hete késik és hogy nem rég jött meg újra!Ha most vagy a 10-12. dpo-n akkor miért késne a menstruációd?Nekem kicsit ellentmondásosak a válaszaid és úgy tűnik mintha kiakarnád csikarni azt a pozitív szót!

Ezen a kilengések a menstruációdban szoptatás közben/után normálisak!

A második kérdésnél már kb majdnem meg photoshop-oltad a képet csak hogy látszódjon a csík!

Egyértelműen nincs ott,negatív a teszted!

Viszont ha valóban a 12. dpo-n vagy kb akkor még nem késik és felesleges volt a teszt!

Ha nagyon szeretnéd ismételd meg 16. dpo-n,HA addig nem jön meg,de szerintem nem vagy terhes!

Sok sikert!

2012. ápr. 15. 07:21
 5/9 anonim ***** válasza:
én a gabrielen láttam azt a csíkot, még gondolkodtam is, hogy mi lehet az.
2012. ápr. 15. 07:58
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem is volt már olyan tesztem, ahol láttam rajta, hogy hol kellene a pozitív résznek lennie, de sajna eddig mindig negatív volt és utána meg is jött :(
2012. ápr. 15. 08:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Azok a képek nem az én általam feltöltött képek! Az valaki más!
2012. ápr. 15. 09:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Ja amúgy én is gabrielt csináltam
2012. ápr. 15. 09:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Gabrielen én is mindig látom, ill. a legtöbb teszten látom a "helyét". Csak annyi az eltérés a pozitívnál, h ott rózsaszínes a második, negatívnál meg szürkés. Nekem elsőnél 12 dpo-n lett pozi, 2-nál 10.-en.

(Szerintem a tegnapi tesztes kérdezőnél amúgy lehet baba, én nem gonolom egyértelműen negatívnak. Nekem is menszi előtt 2-4 nappal már +-ok voltak és itt sokaknak. Remélem írni fog, kíváncsi vagyok.)

2012. ápr. 15. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!