Első gyermek előtt állók! Bennenetek nincs az a fura érzés, hogy hihetetlennek tűnik, hogy egyszer veletek is megtörténjen, hogy életet adjatok egy kis emberkének?
Azért mert minden nőnek más a mentalitása, lelkivilága.
Az a nő, aki nem tudja, hogy van petefészke, attól még nézheti órákig csodálattal a saját vérét!!!
Nem kell rögtön a ítélkezni!!!
Az a gond,hogy nagyon sokan rástresszelnek erre a gyerek témára,pedig ő tényleg csak akkor jönn amikor ő is szeretne!
Saját példám,hogy hónapokig probálkoztam mindennel,hogy terhes legyek,semmi nem történt,feladtam,ugy voltam vele,hogy majd jönn amikor jönni akar,kb heti 1-2-szer volt szex,nem gyertyáztam utána,nem hőmérözetem,minden nap!
Na és már abban a hónapban sikerült a bébike!
Most ő már 5 hónapos baba!
A lényeg ne akarjátok tudatosan,Ő tudni fogja mikor van itt az Ő ideje!
Mindenkinek sok szerencsét kivánok,mielöbbi babázást!
Óriási keserűséget olvasok ki a soraid közül.
Itt az ok!
Kösznönöm minden kedves válaszolónak, hogy írt! :)
Szívem szerint nem akarok ítélkezni, tudom, hogy nem szép dolog, de valahogy nekem úgy tűnik, hogy úgy működik, hogy a felelőtlen tiniknél, akiknek még a szex is korai, nemhogy a baba, meg azoknál az asszonyoknál, akik számolatlanul, futószalagon szülnek és lesz*rják, hogy a gyerek hogy nő fel (jellemzően, mint valami kis dudva, ahogy sikerül) , mit fog enni, hogy lesz taníttatva, ruházva, stb. ott valahogy sosincsenek termékenységi problémák... Röstellem, de ez az előítéltesség bennem van, ha letagadom akkor is. :-(
Keserűség nincs bennem, hiszen mi még nem próbálkozunk a babával, csak egyre gyakrabban játszom el a gondolattal, hogy milyen jó lenne... Hiszen a szeretető szülők már megvannak, az otthon is ahova érkezhetne, a többi meg majdcsak meglesz valahogy. A lényeg, hogy inkább szorongás, félsz az, amit a soraimból érezhetsz, ezzel én is tisztában vagyok. Azért tettem fel a kérdést, hogy más is érez-e így.
Üdv mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!