Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi segítene a teherbeesésben?

Lilchan kérdése:

Mi segítene a teherbeesésben?

Figyelt kérdés
Másfél éve szeretnék teherbe esni, de sajnos még nem jött össze. Orvosnál még nem jártam ilyen céllal, volt egy elhúzódó petefészek és méhkürt gyulladásom, de kaptam rá Levoxa-t és elmúlt. Most már szerintetek teherbe fogok esni? A gyulladás befolyásolhatta?
2012. ápr. 14. 21:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát másfél év az már elég hosszú idő ahhoz hogy kivizsgáltassátok magatokat. De persze gondolom a gyulladás is befolyásolhatta.menj el dokihoz ő többet tud segíteni.
2012. ápr. 14. 21:54
 2/3 anonim válasza:

Egyet értek az előttem szólóval, mindenképp vizsgáltasd ki magad. Lehet, hogy csak valami apró, könnyen orvosolható bibi van nálad (elég, hogy csak egy hormonod működése ne legyen megfelelő). Csak elkezdeni nehéz, de ha elkezdted, megnyugtató érzés lesz, hogy tettél valamit. A vizsgálatok fájdalom-mentesek. Ma már nagyon fejlett az orvostudomány, és hatékony gyógymódok léteznek.

A gyulladás miatt IS lehetett, hogy nem estél eddig teherbe.

2012. ápr. 17. 16:35
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat! Szeretném majd magam kivizsgáltatni, de előtte megvárom, hogy mi lesz így, hogy meggyógyultam.

Esetleg tudtok valami "praktikát", ami segíthetne, a dokin kívül?

2012. ápr. 21. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!