Spirulina alga készítmény segített valakinek a teherbeesésben?
A cickafark tea alkalmazásáról olvastam, amikor rátaláltam egy olyan válaszra, ahol ezt a készítményt javasolták. Nem sok tapasztalatot találtam róla, ezért szeretném megkérdezni, hogy közületek valakinek segítette-e a teherbeesést? Több, mint fél éve próbálkozunk, és eddig sikertelen volt, gondoltam kipróbálnék valamit.
Kíváncsi lennék, hogy az alga szedésétől kezdve hány hónap telt el a teherbeesésig, illetve naponta hány tablettát szedett az illető? A férj is szedte? Illetve még egy kérdés: webáruházon kívül lehet máshol is kapni, pl. bioboltokban, drogériákban?
Előre is nagyon köszönöm, ha válaszoltok! Negatív tapasztalatot is osszatok meg, ha van!
Én szedtem, természetesen mindent kirpóbáltam amit lehetetett. Nem hatott.
Viszont. Teljesen véletlen egy vérvételből kiderült hogy pajzsmirigy alulműködésem van, és ezért nem jön a babó.
Vérvételen voltál már? Érdemes megnézetni, háziorvos simán ad beutalót vérvételre, még mielőtt vagyonokat költünk egyéb csodaszerekre...
Segíteni? Nekünk az ovulációs teszt. Akkor volt két csíkos amikor abszolut nem is számítottunk rá, hát adtunk egy esélyt, és bejött...:)
Sok sikert!
én szedtem 1hónapig és most kezdem újra.Negatív tapasztalatom nincsen vele,nagyon jó lett a mostani vérképem is.Herbáriában vettem.
kedves utolsó!
Mennyi volt a TSH értéked amikor az alul működést mérték?Mit kaptál rá?köszi
Szia!
Linkelek egy régebbi kérdést, a válaszok között ott van az alga is, én fogok ilyet venni, ártani nem árthat és nem is drága. Mi 8 hónapja próbálkozunk sikertelenül.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!