Nagyon pattanásos az arcom, nem használ semmilyen készítmény. Talán PCO-s vagyok?
Már megnéztem egy ezzel foglalkozó oldalt, ahol az jött ki, hogy meg van az esélyem a PCO-ra.
1 hónapja zyneritet használok az arcomra, de semmi változás. Fél éve hagytam abba a gyógyszert, amíg szedtem, addig minden rendben volt, viszont mielőtt elkezdtem volna szedni, akkor is nagyon pattanásos voltam.
2 hét múlva megyek bőrgyógyászhoz, megemlítsem neki, hogy esetleg nőgyógyászati problémám van?
Menjek el nőgyógyászhoz is? Neki mit mondjak? Ki fogja vizsgálni, hogy nőgyógyászati okok miatt lehet-e ez? Ilyet magánrendelésen csinálnak, vagy sima rendelésen is?
Hőmérőzni nem nagyon akarok, főleg, hogy nem egy időben szoktam kelni.
22/L
Épp azért hagytam abba a gyógyszert, mert már babát szeretnék.
Egyéb tünetek: túlsúly a derekamon és csípőmön, általában 27 naposak a ciklusaim, de volt már 32 és 25 is, vékonyszálú a hajam, az arcbőröm nagyon zsíros.
Hát nagyjából ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!