Segített valakinek a talpmasszázs a ciklusa helyreállításában vagy a teherbeesésben?
Hát lehet,hogy nem leszek népszerű, de én sosem értettem,hogy elsőkörben miért nem orvoshoz megy, akinek gondja van.
Ne érts félre, nem bántani akarlak. Csak van egy ismerősöm 36 éves, több éve nem jön a baba. Ahelyett,hogy normális orvoshoz, vagy akár lombikra menne, az összes kuruzslót megjárta. Csinált már nem tudom hány diétát, masszázst, evett különféle gombákat, akupunktúra és még sorolhatnám. Tényleg nem fogom fel,hogy ha ennyire nem jön össze, akkor miért nem megy el egy jó orvoshoz, akinek ez a szakmája!
És ezek szerint nem ér semmit egyik módszer sem, mert akkor nem várnának már legalább 6 éve a gyerekre!
Nekem meg pont a talpmasszázs hatására nőtt meg a cisztám majdnem duplájára, így végül műteni kellett.
Szerintem keress egy jó orvost, vagy esetleg pár hónapig próbálkozhatsz a gyógynövényekkel, én nagyobb eredményt remélnék attól, mint a masszázstól.
Nem pont a kérdésedre válaszolok, csak kapcsolódik hozzá. Nekem a férjem járt talpmasszőrhöz, előtte nem jött össze a baba, de utána igen. Persze nem tuti, hogy attól, de én hiszek benne. Tudom, hogy mikor fogant a babánk, s akkor délután is pont a masszőrnél volt.
Vagy hiszel benne, hogy hat vagy elmész egy dokihoz és gyógyszeresen oldod meg.
Én nem mondom,hogy tuti nem segít, de azért nézzük meg a lombik sikerességek arányát!
Ha hormon,ha nem, működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!