Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhességi teszt a terhesség...

A terhességi teszt a terhesség minden szakaszában kimutatja, hogy terhes vagyok e?

Figyelt kérdés

Január első, vagy második hetében voltam utoljára szexuális kapcsolatban,.. használtunk gumit, de azóta nem jött meg, vagyis csak egy hónapja volt ilyen kissebb vérzés, de olyan semmis volt 3 napig tartott...most,hogy fekszem a hasam igen kemény ott lent... Kicsit túlsúlyos vagyok, így látni nem lehet,hogy nagyobb e a hasam, csak érzem,hogy kemény... azon kezdek gondolkozni, mivan ha kiszakadt a gumi...

És visszagondolva pár hónapja nagyon aluszékony, fáradt voltam, de semmi más...

Szerintetek lehet baba?

És ha most tesztelek akkor is kijelezné,hogy terhes vagyok?

2012. ápr. 14. 09:09
 1/3 anonim ***** válasza:

igen, már kimutatja

vegyél egy tesztet

2012. ápr. 14. 09:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Tesztelj.

Bár január már igen messze van, már 14 hetes terhes lennél, szerintem már észre vetted volna, de a teszt a biztos.

2012. ápr. 14. 09:24
 3/3 anonim ***** válasza:
ha terhes lennél azt már azért kicsit látszana is és a hcg már megállapodott nembiztos hogy mutatna a tesz.
2012. ápr. 14. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!