Terhesség lehet? Halvány teszt,2 hét késés.
Sziasztok!
Mit gondoltok, mennyi a valószínűsége annak, hogy 2 hét késés után csak egy alig látható csíkos teszttel várandós legyek? A lehetséges teherbeesés 4 hete lehetett kb, tehát már nagyon erős csíkoknak kéne lenni. Ehhez képest tök halovány. Tüneteim vannak, de az nem mérvadó. Ja és van már gyerekem, nála is halvány volt a csík, de nem ennyire és korábban...
Nem tudsz róla egy képet feltenni? A tesztről? Megnéznénk és akkor mondanánk véleményt, hogy milyen a csíkocskád:)
De valamiért ott van az a halvány csík is, amit csak Hcg tud produkálni.
Nálam is ez volt nagyon halvány csík és késett,elmentem a dokihoz mondta terhes vagyok,de UH vizsgálatot nem csinált.
Voltan vérvételin is ami rendbe volt.De az első kötelező 12hetes UH-án közölték hogy már kb 4-6.héten elhalhatott a terhesség.
Azóta van két fiam,de már másik dokihoz jártam velük,aki UH alapján jelentette ki ,hogy baba lesz.
Remélem nálad minden rendbe van,és csak a tesz régi.
Bocs,hogy leírtam az én kis történetem,de én nálam is nagyon halvány volt a második csík.
Mindenképp menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!