Halványcsik is csik?
Igen! 2 csík az 2 csík, akár halvány, akár erősebb!
Gratulálok!
(Persze ha megnyugtat, akkor pár nap múlva ismételd meg a tesztet.)
sajnálom apósodat, de gondolom tervezett baba volt, persze hogy örülj.közhely, de az élet megy tovább és micsoda bizonyíték erre a babátok!
sok boldogságot
25hetes kismama
Nekem az ilyen tortenetekrol mindig az jut eszembe, hogy az aposod atadta a helyet az unokajanak..
Az elet orok korforgasa ez. O is biztos azt szeretne, hogy oruljetek az uj eletnek!
Gratulalok!
A mi családunkban is volt hasonló, a nagypapám abban az évben (áprilisban) halt meg, mikor én születtem (szeptemberben).
Gratulálok a picurihoz!
Én is ugyanígy vagyok. halvány csíkom van! Én is megismételem pár nap múlva! De szerintem, hihetünk neki!
Apósod is biztosan örülni fog az unokájának, ha látja majd "fentről"! úgyhogy örüljetek ti is neki!
Szia!
Igazuk van előttem íróknak,a halvány csík is csík,én 3 x jártam így,és mind 3x babás is voltam,csak sajna nem maradtak meg.:(((
A barnázásra figyelj oda,nehogy a Téged ért stressz miatt elmenjen a baba.Ha tovább erősödik egy picit is a barnázás,vagy netalán még görcs is párosul,azonnal!!!!(én itt szúrtam el,hogy nem mentem) menj a legközelebbi nőgyógyászati ügyeletre.Ha éjjel van,ha nappal,nem számít hogy vasárnap,vagy kedd.Sok sikert,szorítok,és részvétem apósod miatt.Egy öreg róka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!