Hisztek abban, hogy ha elrepül egy gólya a házatok felett babavárás várható az évben?
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk. Idén folyamatosan a fejünk fölött repkednek a gólyák, elég alacsonyan. Most vagy én képzelem be, vagy tényleg jön a hőn áhított baba...Azért egy gólya nem akkora mint egy veréb, és az elmúlt években egyszer sem láttam.2009. jún. 18. 21:22
1/8 anonim válasza:
szerintem ez csak babona, de ha hiszel benne....
2/8 anonim válasza:
Szerencsétlen anyuka, aki hisz benne, és gólyák fészkelnek a házuknál. :)
3/8 anonim válasza:
jön a baba :)
sokszor bújjatok össze, ahogy nektek jól esik és ne gondoljatok a babára, csak szeressétek egymást és akkor a gólya is teszi a dolgát :)
4/8 anonim válasza:
Ha ez igaz, felém is zavarhatnátok egy kicsit a madárkákat. :) Építek kéményt is, ha ezen múlik!
De aranyos ez a babona. Nálunk évekkel ezelőtt az ünnepi asztal fölött keresztbe koccintottak, jött is a nagynénémtől a károgás, hogy nem-e keresztelő lesz pár hónap múlva?! Hát, azóta is várjuk.... :)
5/8 anonim válasza:
nálam egyszer volt olyan,hogy a barátnömnek késett már jó ideje,pont kint ülltünk és elrepült felettünk a gólya!én már terhes voltam,és mondtam neki hogy ez biztosan miatta volt:)másnap dokinál volt,és terhes:)
6/8 anonim válasza:
A szomszédom felett elrepült tavaly egy gólya, és nem sokra rá terhes lett. Na most nem rég az én házam felett is repült, de én már nem akarok babát.......!(már 2 gyerkőc van)
7/8 anonim válasza:
Szia! Áprilisban az én fejem felett is elrepült egy, még Anyósom meg is jegyezte, hogy "hűha,gólya"! Fura volt, mert négyen ültünk a kertben, és olyan alacsonyan pont a fejem felett....soha nem volt még ilyen. De sajnos úgy látom az én gólyám nagyon eltévedt, mert azóta se akar kopogtatni a baba. De azért remélem Neked bejön :)
8/8 anonim válasza:
Ha ez így van akkor nálunk is jön ismét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!