Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Petefészek ciszta mellett...

Petefészek ciszta mellett terhesség?

Figyelt kérdés
Most jövök a dokitól, azért mentem mert lassan 3 hete késik, de sajnos nem vagyok terhes, legalábbis a teszt szerint. Talált egy 36x24 mm-es egyrekeszes echomentes folyadékkal telt képletet a jobb oldali ovariumban. vagyis gondolom ciszta a petefészekben. Nagyon hezitált a gyógyszer miatt, végül nem adott, mert a m.nyalkahartyam viszont 13 mm-es és nem zárja ki a koraterességet sem. én szerettem volna egy hormonvizsgálattal egybekötött vérvizsgálatot mert én arra gyanakszom hogy a prolaktinszintemmel lehet baj, azért nem jön meg, és ráadásul tegnap észrevettem hogy nyomásra kevés tej szerű valami jön a mellemből, de arra is azt mondta majd ha kiderül van e baba vagy nincs. ugyhogy másfél hét múlva mehetek vissza. tuti hogy nincs baba szerintem, de a doki most belémverte mi van ha mégis. történt hasonló valakivel? ja, és pont másfél.hete szerdán voltam először amiatt mert nem akart megjönni, és akkor még ciszta se volt. Nem értem már ezt.
2012. ápr. 13. 10:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
azt olvastam nemrég hogy a ciszta okoz mnyhártya vastagodást, burjánzást, valamint kimaradt vérzést, tehát inkább sőt tuti ez mint terhesség. csütörtökre bejelentkeztem egy másik dokihoz, máshová, nincs kedvem tovább az időt hùzni, akármi lesz, kiverek belőle egy laborbeutalót. tuti baj van a hormonjaimmal is. Szerintetek az hogy lehet hohy alig egy héttel azelőtt ugyanaz a doki nem vette észre a cisztát, vagy létezik hogy akkor még annyira kicsi volt, vagy egyáltalán tényleg ott sem volt? napok óta ezen az egész szitun agyalok,nem értem mibe fájt volna adnia egy beutalót.
2012. ápr. 15. 09:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem sem terhesség sajnos, mert akkor pozitív lenne a teszted, pláne 3 hét késé után. Még ha kései ovulációd volt, akkor is. :( Inkább a ciszta okozza a többi "jelet". Nekem volt cisztám 19 évesen, meg is kellett műteni, de nekm nagy volt (9cm) és egy aprócska laparoscopos műtéttel kiszedték, alig van nyoma. 21 évesen szültem utána, első próbálkozásra teherbeestem. ;) Úgyhogy sztem jobb is, ha előbb ezt orvosolják, és utána "fejfájás" nélkül élvezheted az áldott állapotot. :) Gyors gyógyulást és mihamarabbi boldog babavárást kívánok!
2012. ápr. 15. 09:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Kerdezo a ha jarsz ide irnal mi lett vegul? En most ugyanebben a xipoben jaroj mint te. Csak nekem 48x51mm-es cisztat talalt a doki, menstruaciom nincs 2 hete, a tesztem pedig tegnap reggele gy fenybe tartott nagyon-nagyin-nagyon halvany vmit latok. Nagyon erdekelne veled mi vokt a vegen. Terhes voltal-e vagy sem, ha nem akkor mikor jott meg, vagy ha terhes voltal mikor mutatott rendes pozitivat a teszted? Koszi szeoen elore is.
2015. jan. 22. 14:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Hogy alakult?:)
2016. nov. 22. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!