Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap voltam dokinál, norculu...

Tegnap voltam dokinál, norculutot, és clostyt írt fel. Január óta nem volt mensim. A closty segíthet, lesz bébim?

Figyelt kérdés
annyira szeretnénk bébit!
2008. ápr. 17. 10:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia

én január óta nem szedek fogi gátlót nekem március 6án volt utolsó mensi teszt negstív és azóta sincs semmi.kedden megyek dokihoz.remélem nektek is összejön.

2008. ápr. 17. 10:50
 2/4 A kérdező kommentje:
szia,én nagyon,nagyon bízom benne hogy sikerül!!!és remélem nektek is!annyira jó volna!
2008. ápr. 17. 11:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A Closty a peteérést segíti elő. Nekem nagyon bejött, mert egyszerre két pete is megérett és ki is lökődött(tehát nem kellett tüszőrepesztő injekcióra mennem). A Clostyt nagyon dicsérik én magam is hallottam pozitív eseteket, nem is egyet. Szóval bízz benne!

A Norculut-ot nem ismerem...

2008. ápr. 17. 17:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is itt járok.Most kezdem el mind a kettőt.De már szedtem egyszer.Elsőre nem sikerült, most pedig másképp kell szednem.Én is csak reménykedem, az orvosom meg bizakodik.Bízz benne teis.Biztos hamar összejön.Sok sikert.
2008. ápr. 17. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!