Cickafarkfű tea segíthet abban, hogy a 35 mm-es tüszőm megrepedjen végre?
Ma voltam nőgyógyásznál, mert iszonyatosan görcsöltem ma reggel, vagy 20 percig...valószínű, próbált megrepedni a tüszőm csak nem sikerült neki. 16. napon vagyok a ciklusaim kb. 29 naposak átlagosan. Már túl nagy lett szerintem, úgyhogy nem tudom, ha most elkezdeném inni a cickafarktűteát az segíthet-e? Mert ez van itthon. És nézzétek, így néz ki a görbém, fent van a hőm, de a tüsző még nem repedt meg, még a ciklus.hu is tévesen húzta be, mert szerinte már megvolt az ovuláció, pedig nem volt meg:
Most fordult elő először ilyen.
De amúgy az nem lehet (görbe alapján), hogy egy másik tüszőm is volt ami megrepedt és tényleg volt ovulációm akkor amikor behúzta a ciklus.hu? Csak most még1 tüsző megérett közben és ez meg nem repedt meg? Volt bő krémes folyásom is akkor, most meg már nincs...
Azóta azért már eltelt néhány nap, akkor már nem láthatta szerintem. Meg ahogy elnéztem, nem azt figyelte, hogy volt-e már tüszőrepedés, hanem azt, hogy mi van bennem!
Amúgy szerintem hasznos lehet most a cickafarkfű tea, mert ha ez a 35 mm-es tüsző már ciszta tulajdonképpen akkor abban segíthet, hogy felszívódjon! Arra is szokták inni. Csak azt nem tudom, meddig igyam most...majd meglátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!