Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Talán a következő hónap? Már...

Talán a következő hónap? Már megint megjött. Annyira el vagyok keseredve hogy potyognak a könnyeim.1 éve próbálkozunk a 2. babával de nem akar sikerülni. Nektek mennyi idő után sikerült a closty segítségével a teherbeesés?

Figyelt kérdés
Holnap ismét doki és a 2. clostys hónap következik. Ebben a ciklusban szedtem clostyt és norcolutot.
2012. ápr. 11. 13:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szülés után is szokott pm gond lenni a legtöbb anyukánál, de jó esetben ezek normalizálódnak.

Tipp: menj el a háziorvosodhoz a következő tünetekkel: gombócérzés a torkodban, heves szívdobogás, hajhullás, hízol de nagyon.. ha jó szakember pm-re gyanakodik és TSH vérvételre küld.

2012. ápr. 11. 14:08
 12/14 anonim ***** válasza:

3.vagyok.

köszi a választ.

Nekem 2 volt a TSH-m és erre mondta nőgyógyász és endokrinológus is,hogy jó.

Engem kivizsgált a dokim az 5.hónap után és minden rendben.Ezek után kaptam clostyl-t.

2012. ápr. 11. 14:11
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.Lehet hogy tényleg gond lehet a pajzsmirigyemmel,mert eléggé meghíztam és a hajam is hullik.Majd holnap mondom a dokinak hogy küldjön el vérvételre.
2012. ápr. 11. 14:14
 14/14 anonim ***** válasza:
nekűnk most lesz 8. hónap próbálkozás és első baba lenne :( már nagyon várjuk,most fogok menni pajzsmirigy vizsgálatra mert lehet örököltem és azért nem akar jönni a bébink
2012. ápr. 11. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!