Kik estek teherbe 1 éven belűl és hány hónap alatt?
Szerencsés vagyok, elsőre sikerült. Itt piheg a babakocsiban!
Dokinál nem voltatok még?
3. hónapban sikerült. De addig fixen meg voltam győződve, h azért nem jön össze, mert valami nagy betegségem van, és soha nem lehet gyerekem. Rá is voltam görcsölve elég rendesen, folyton kerestem a jeleket. És mégis sikerült.:)
Szurkolok nektek is.
Most vagyok 8 hetes kismama.
Szia!
Orvosnál voltál már? Nekünk ez a 7. próbálkozós hónapunk, ha most sem sikerül irány a doki.
ahogy abbahagytuk a védekezést egyből megfogant a baba:)
szerencsénkre:)
mindketten egészségesek vagyunk, rengeteget vagyunk levegőn, sokat sportolunk és egészségesen étkezünk.Illetve káros szenvedélyktől mentes az életünk.
Szerintem ez azért jelentősen segített:)
Persze könnyű azt mondani, hogy ne izgulj, ne görcsölj rá, de a helyedben én is feltenném azokat a bizonyos kérdéseket, szóval megértem, hogy el vagy szomorodva.
De tényleg nem ritkaság, hogy nem jön össze elsőre - a barátnőmnek mindkét kislánya egy évnyi próbálkozás után jött össze! Szóval kitartás, próbálj nem parázni, mantrázd magadnak, hogy sikerülni fog, és tuti összejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!