Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kik estek teherbe 1 éven...

Kik estek teherbe 1 éven belűl és hány hónap alatt?

Figyelt kérdés
most lesz majd a 7 hónapja hogy próbálkozunk és még semmi :(
2012. febr. 6. 13:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
3.- hónap.... és még nme estem teherbe
2012. febr. 6. 13:25
 2/21 anonim ***** válasza:

Szerencsés vagyok, elsőre sikerült. Itt piheg a babakocsiban!

Dokinál nem voltatok még?

2012. febr. 6. 13:27
 3/21 A kérdező kommentje:
én úgy tudom hogy 1 év múlva kellenne orvoshoz menni
2012. febr. 6. 13:30
 4/21 anonim ***** válasza:

3. hónapban sikerült. De addig fixen meg voltam győződve, h azért nem jön össze, mert valami nagy betegségem van, és soha nem lehet gyerekem. Rá is voltam görcsölve elég rendesen, folyton kerestem a jeleket. És mégis sikerült.:)

Szurkolok nektek is.

Most vagyok 8 hetes kismama.

2012. febr. 6. 13:30
 5/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Orvosnál voltál már? Nekünk ez a 7. próbálkozós hónapunk, ha most sem sikerül irány a doki.

2012. febr. 6. 13:31
 6/21 anonim ***** válasza:
És mennyire ismered a testedet? Egyformák a ciklusaid? Vezetsz hőgörbét? Használsz ovulációs tesztet? Megérzed, ha peteérésed van? Mindig rendesen megjön?
2012. febr. 6. 13:45
 7/21 anonim ***** válasza:

ahogy abbahagytuk a védekezést egyből megfogant a baba:)

szerencsénkre:)

mindketten egészségesek vagyunk, rengeteget vagyunk levegőn, sokat sportolunk és egészségesen étkezünk.Illetve káros szenvedélyktől mentes az életünk.

Szerintem ez azért jelentősen segített:)

2012. febr. 6. 13:53
 8/21 anonim ***** válasza:
9 hónap után sikerült.
2012. febr. 6. 14:10
 9/21 anonim ***** válasza:
Az első gyermekünk elsőre sikerült, az első hónapban. Úgy gondoltuk a második is ilyen hamar sikerül, de már fél éve próbálkozunk és semmi. :-( Nekem sosem volt napra pontos a menzeszem (27-36nap között jön meg, de általában 30 napra), és a lányunk elsőre sikerült mégis. Lehet nagyon karajuk és attól. :-(
2012. febr. 6. 14:39
 10/21 anonim ***** válasza:

Persze könnyű azt mondani, hogy ne izgulj, ne görcsölj rá, de a helyedben én is feltenném azokat a bizonyos kérdéseket, szóval megértem, hogy el vagy szomorodva.

De tényleg nem ritkaság, hogy nem jön össze elsőre - a barátnőmnek mindkét kislánya egy évnyi próbálkozás után jött össze! Szóval kitartás, próbálj nem parázni, mantrázd magadnak, hogy sikerülni fog, és tuti összejön!

2012. febr. 6. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!