Nekünk a 3. hónapban sikerült, anyuméknak viszont pl. 6 év után jöttem össze. Utána viszont minden tesóm azonnal. :)
Nagyon egyéni, hogy kinek hogyan jön össze, általánosságban 1,5 év alatt 85% az esély.
Mihamarabbi babásodást Neked! :)
2012. febr. 6. 15:27
12/21 anonim válasza:
ELőző vagyok: hála Istennek egyébként előbb-utóbb szinte mindenkinek sikerül. Én erre gondoltam, mikor elkezdtünk próbálkozni, így kevésbé stresszeltem. :))
2012. febr. 6. 15:29
13/21 anonim válasza:
Csajok akinek egy éve nem sikerül vagy 7 hónapja annak azt tanácsolnám ha orvshoz megy legalább 2 évet mondjatok.
Én anno , mikor mentem már 6 hónap után, hogy nem jön a baba az első dokinak megmondtam, hogy mennyi ideje próbálkozunk. Semmit nem csinált. A második sokinak már 1 évet mondtam. Ő sem foglalkozott velünk. A harmadik dokinak már 2 évet mondtam és rögtön elkezdett kivizsgáni. Mindez 5 hónapomba telett! Ti ne essetek ebbe a hibába , mert így is 3 év lett mire sikerült. A végén kiderült, hogy csak lombikkal lehet babánk. És végül a természet megcáfolta az orvosokat és természetes uton lettem kismama. Most vagyok 34 hetes.
Ugyhogy fel a fejjel , lesz babátok nektek is!
2012. febr. 6. 16:01
14/21 anonim válasza:
Azért mondjuk a két évet, mert ennyi idő után lehet patológiát feltételezni, ez előtt a stimulálások megkezdése nem igazán javasolt, sőt, kontraindikált, ugyanis egészséges nőknél okozhat peteérési zavarokat a későbbiekben. (Két év próbálkozás után akkor is elkezdhetnek stimulálni, ha az eredményekben nincsen kóros.) Ez nem vicc, nem viccből vannak az időkeretek, és nagyon nem kell félrevezetni az orvosokat...
2012. febr. 6. 16:05
15/21 anonim válasza:
Kedves utolsó! Előtted lévő vagyok!
És mi van akkor mint az én esetmben is, hogy kaptam egy csomó gyógyszert, meg tüszőrepesztő inyekciót és mikor erősködtem, csinálják meg az átjárhatóságit, kiderült, hogy mindkettő el van záródva? És még 4 hónapon keresztül akartak rajtam kisérletezni! De én meguntam és kértem a HSG-t. Még most sem tartanánk itt sem és az idő meg nagyon telik. A szervezet nem fiatalodik!
Egy hormon vérvételtöl mibaja lenne bárkinek is?
2012. febr. 6. 16:13
16/21 anonim válasza:
Semmi, a 2 éves próbálkozás alapján viszont egy negatív hormonleletből másra következtet az ember, mint akkor, ha tudja, hogy 7 hónapja próbálkozik a hozzá forduló.
2012. febr. 6. 16:15
17/21 anonim válasza:
(Másrészt elzáródott petevezetőkkel mit ér a hormonlelet?)
2012. febr. 6. 16:15
18/21 anonim válasza:
És hidd el, én tudom, hogy biztosan nehéz a babára várni, de azt mondani, hogy két éve próbálkoztok, mikor nem, felelőtlenség. A te esetedben jól sült el: garantálod, hogy a jóhiszeműen eljáró orvos, aki egy vélt két éves sikertelenséggel küzdő páron próbál segíteni, nem árt akaratán kívül a kezelésekkel?! Az ilyen tanácsokat ezért érzem felelőtlenségnek, arról nem is beszélve, hogy ha te nem vagy őszinte azzal, akihez segítségért fordulsz, akkor az orvos-beteg kapcsolat még sehol nem tart, de már el van rontva.
2012. febr. 6. 16:19
19/21 anonim válasza:
Lehet neked is igazad van! De én meg hiába mondtam eg az igazat le se tojtak. Nagyon nehéz ez. De az 100% -hogy nem tartanánk itt. Mert az orvosok sem angylok ám manapság. Lehetne erröl vitatkozni de én ezt most itt lezárom. És senkinek nem kivánom amit mi átt éltünk, mre terhes lettm.
Mindenkinek mielőbbi babásodást kivánok!
2012. febr. 6. 16:42
20/21 anonim válasza:
Sajnálom a veled történteket, valamint az orvosokkal szembeni bizalmatlanságot is. Természetesen elismerem, hogy gyakran van alapja. A gyermekedhez viszont gratulálok, és minden szépet kívánok Nektek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!