Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hosszu ciklusokkal teherbeeses?

Hosszu ciklusokkal teherbeeses?

Figyelt kérdés
45-46 naposak a ciklusaim. De csak negy honapja menstrualok,amiota nem szoptatok. Igy nehezebb teherbe esni? Hogyan rakna rendbe az orvos a ciklusomat? Ovuteszteltem,volt peteeresem április elsejen. Együtt is voltunk. Nagyon varom a vasarnapot,hogy teszteljek. Szerintetek?
2012. ápr. 10. 23:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem is kb ilyen hosszú ciklusaim vannak. Szerintem nem a hossztól függ a teherbeesés, hanem, hogy van-e peteérés. Nekem három évvel ezelőtt volt egy sikertelen terhességem, majd egy sikeres. És mindkettővel elsőre teherbe estem. Most tervezzük a kistesót a jövő hónaptól, remélem most sem várat sokáig magára.

2012. ápr. 10. 23:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát nagyon remélem hogy lehetséges,mert nekem is kitolódtak a ciklusaim 38-40 napokra!

Most tartok a 49. napon és nem rég volt peteérésem is!5 nap múlva tesztelek,ha nem jön meg addig!Szóval drukkolok!:)

2012. ápr. 11. 07:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha ez az első mensid, akkor viszont még simán ugrálhat egy darabig, mire beáll újra valami rend. Nekem most 30 napos és pontos lett, de baba előtt hosszúak és ráadásul össze-visszák voltak a ciklusaim (35-45), mégis második hónapban (2 naponta módszerrel) összejött a terhesség. Akkor teszteltem, amikor úgy éreztem már egy hete, hogy mindjárt megjön, de csak nem jött meg.
2012. ápr. 11. 07:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Orvostól orvosig jártam, hogy két terhességem legyen. 3,4 hónapokra kimaradt a menszeszem. Az elsőnél egy gyerkőc lett, a másodiknál kettő. 6 évig j2rtam orvoshoz hogy legyenek. A másodikóta eltelt 12 év. Kb. 1 éve állt be 40 naposra a ciklusom, amikor ismét kimaradt 4 hónapra. Tök jól voltam, fogytam 2 kg. Doki közölte 18 hetes terhes vagyok. Tehát hosszú ciklussal is lehet baba. Amúgy 18 éves koromban mondta nőgyógyász, lehetnem lehet gyerekem, vagy csak nehezen. Ime 4 gyerekes anyuka lettem.
2012. ápr. 11. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!