Mivel lehet elősegíteni a fogantatást? Nagyon szeretnék babát.
barátcserje kapszula...tuti befutó:))
9hós a picurkám:)
Nekem a férjem vett valami serkentőt a bioboltba.Én viszont magzatvédővitamint kezdtem szedni.
Nekünk bevált!
4 gyerkőc anyukája
Szia, nekünk is elég nehezen jött össze. Féltem kipróbálni a bioboltos dolgokat, meg az áruk is elég magas.Én sok mindent próbáltam a magzatvédő vitamin nálam alap volt, de nem használt, utána jöttek az ovulációs tesztek, hiába jókor nem történt semmi. Aztán jött a méhpempő, azzal se történt semmi.
Utána olvastam, hogy peteérésig cickafark teát kell inni napi 1x, aztán peteérés után palástfűt, és ez az első hónapban összehozta,persze mellette a gyertyázást csináltam, de azt korábban is, most épp a hányástól szenvedek, de ez már édes élvezet, remélem ez Nektek is bejön
ha még érdekel a téma, nálunk az volt valószínűleg a gond, hogy rosszkor voltunk együtt. Minden menzesz után, ugye friss erővel neki futottunk, de mire a ciklus végéhez értünk, bele fáradtunk. És nekem a 19-20. napon volt peteérésem, ami utólag kiderült és, akkor, azokban a napokban szinte nem is nagyon sexeltünk. :)))
De 9 hónapon át vezettem egy naplót, amibe be írogattam a méhnyakváladék állagát, színét stb, és egyedül jöttem rá, hogy melyek azok a napok, amikor együtt kell lenni. jÁRTUNK MEDDŐSÉGI SZAKEMBERHEZ is, de ő sem mondta ezeket. Most babázunk, mindjárt már 7 hónapos és szopizik meg minden, ami kell! Kitartást! És járj utána a dolgoknak, ne hagyd magad, mert a dokik érdeke, hogy jó sokszor el menj a magánrendelésükre.(lehet páran lepontoznak majd, de sebaj :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!