Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan ember most akit...

Van olyan ember most akit megőrjít velem együtt a szellemcsík?

Figyelt kérdés
Úgy utálom tuti negatív de miért nem egyértelműen negatív?
2012. ápr. 10. 13:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Tudom csak olyan gyógyszereket szedek amiket terhesség alatt nem nagyon lenne szabad! Ezért lenne jó tudni! De remélem a napokban kiderül!
2012. ápr. 10. 16:16
 12/19 anonim ***** válasza:
írjátok meg milett.drukkolok.,
2012. ápr. 10. 23:21
 13/19 anonim ***** válasza:

Teszteltem most reggel. Negatív lett.. sajnos :-(

Hiába késik 6 napot, tudtam hogy csak a szervezetem szórakozik velem....

Hónapok óta mindig mindig csak csalódok....

Most eléggé elkeseredtem.

2012. ápr. 11. 06:28
 14/19 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon sajnálom! Kitartás! Én is negatívat teszteltem reggel, amíg nem jön meg még reménykedem! De elég kevés reménnyel! :(
2012. ápr. 11. 13:07
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia.

Köszi a bíztatást de már nem tudok bízni... a párom is annyira várta már a jó hírt, hisz még mindig nem jött meg (ez a 7. nap), és annyira elkeseredett amikor reggel mondtam neki hogy negatív.:-(

Igaz, a remény hal meg utoljára, de én már nem reménykedek. Jövő héten elmegyek a dokimhoz ha addig se lesz semmi, remélem semmi komoly bajom nincs :-(

Na, bíztatni akartalak hogy fel a fejjel, erre itt lógatom az orrom a sárga földig... és nem tudlak bíztatni... ne haragudj ma nagyon el vagyok keseredve. :-(

Ez volt a 8. hónapunk hogy semmi..

Ti mióta próbálkoztok?

2012. ápr. 11. 16:46
 16/19 A kérdező kommentje:
Mi féléve próbálkozunk! :S Csak annyira idegesítő hogy ha negatív a teszt akkor miért nem jön már meg! De most egyáltalán nem is érzem hogy megjönne! Szerintem felesleges nekem is reménykedni, persze bennem van az is dehát még lehet nem termelődött annyi hcg.......... az a baj én még nem vettem tudomásul hogy nincs most sem baba de majd koppanok holnap ha megjön!
2012. ápr. 11. 17:34
 17/19 anonim ***** válasza:

Igen, én is emiatt szitkozódom. Hogyha nincs baba akkor jöjjön már meg. Mi a fenének szórakozik velem.

Ráadásul ebben a ciklusban kell majd elkezdenem szedni a clostit. Mivel március elején úgy robbantam be a dokimhoz hogy segítsen mert nem akar sikerülni. Ő felírta ezt a gyógyszert és azt mondta rásegítünk egy kicsit a peteérésre.

Na az 5. ciklusnapon kellene majd elkezdenem szedni. Ha normálisan megjött volna már szedném és már nézne a dokim, közben meg reménykedhetnék újra!!!!!!!

De nagyon mérges vagyok, mert nem érzek semmit hogy meg akarna jönni, mérges vagyok azért is mert amikor voltam a dokimnál 2 szép érett tüszőt is látott, akkor mégis miért nem lett belőlük semmi, pedig 48 óránként próbálkoztunk a doki tanácsára. Szóval egy igazi méregzsák vagyok most! :-)

Ja és mérges vagyok azért is mert neked sem sikerül!!!!!!!

2012. ápr. 11. 17:45
 18/19 A kérdező kommentje:
:) Ezt olyan jól sikerült megfogalmaznod! :) De teljes mértékben igazad van bosszantó nagyon! Én is megyek majd dokihoz ha nem jön meg a héten vagy ha megjön akkor utána!És ne idegeskedj! Drukkolok hogy minél előbb legyen pozitív teszted meg!
2012. ápr. 11. 18:52
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekem pénteken megjött... :-(

A párom és az én legnagyobb sajnálatunkra. Ez van. Jövő héten kezdem a clostilbegytet szedni.

Te hogy vagy kérdező?

2012. ápr. 15. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!