Van olyan ember most akit megőrjít velem együtt a szellemcsík?
Teszteltem most reggel. Negatív lett.. sajnos :-(
Hiába késik 6 napot, tudtam hogy csak a szervezetem szórakozik velem....
Hónapok óta mindig mindig csak csalódok....
Most eléggé elkeseredtem.
Szia.
Köszi a bíztatást de már nem tudok bízni... a párom is annyira várta már a jó hírt, hisz még mindig nem jött meg (ez a 7. nap), és annyira elkeseredett amikor reggel mondtam neki hogy negatív.:-(
Igaz, a remény hal meg utoljára, de én már nem reménykedek. Jövő héten elmegyek a dokimhoz ha addig se lesz semmi, remélem semmi komoly bajom nincs :-(
Na, bíztatni akartalak hogy fel a fejjel, erre itt lógatom az orrom a sárga földig... és nem tudlak bíztatni... ne haragudj ma nagyon el vagyok keseredve. :-(
Ez volt a 8. hónapunk hogy semmi..
Ti mióta próbálkoztok?
Igen, én is emiatt szitkozódom. Hogyha nincs baba akkor jöjjön már meg. Mi a fenének szórakozik velem.
Ráadásul ebben a ciklusban kell majd elkezdenem szedni a clostit. Mivel március elején úgy robbantam be a dokimhoz hogy segítsen mert nem akar sikerülni. Ő felírta ezt a gyógyszert és azt mondta rásegítünk egy kicsit a peteérésre.
Na az 5. ciklusnapon kellene majd elkezdenem szedni. Ha normálisan megjött volna már szedném és már nézne a dokim, közben meg reménykedhetnék újra!!!!!!!
De nagyon mérges vagyok, mert nem érzek semmit hogy meg akarna jönni, mérges vagyok azért is mert amikor voltam a dokimnál 2 szép érett tüszőt is látott, akkor mégis miért nem lett belőlük semmi, pedig 48 óránként próbálkoztunk a doki tanácsára. Szóval egy igazi méregzsák vagyok most! :-)
Ja és mérges vagyok azért is mert neked sem sikerül!!!!!!!
Nekem pénteken megjött... :-(
A párom és az én legnagyobb sajnálatunkra. Ez van. Jövő héten kezdem a clostilbegytet szedni.
Te hogy vagy kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!