Mit tudok csinálni, ha nem akarom megszülni a gyereket?
Keress fel egy tinédzser-ambulanciát, ott tudnak segíteni:
Milyen igaz!Igaza van az utolsó válaszolónak!!!
És persze pont te vagy az aki biosz órán nevetgél a pénisz és vagina szón ugye?Gondolom mennyire okos lány vagy!!!!Ha most tudod mitől vagy terhes,akkor miért nem tettél ellene?
Szerintem EDD MEG!:DDD
Bár 15 évesen még én sem éltem nemi életet! Na de csajok nem durva egy kicsit amit írtok ennek a kétségbe esett lánynak????
Még a ti lányotok is lehet ilyen helyzetben....
Milyen anyák vagytok????
En a magam reszeröl örülök, hogy a 15 eves lany nem kepzeli magat rozsaszin felhök köze, es nem akar rögtön anya lenni. (Tisztelet a kivetelnek, de az ilyen korai terhessegnel aligha erett az a leany -anya, es föleg nincs tartos kapcsolatban, es meg az anyagiak meg oly sok dolog nem is került elöterbe... )
Ugyhogy a valaszom, kedves kerdezö : Ne sokat gondolkodjal, hanem beszeljel sürgüssen egy nögyogyasszal, es az biztosan felkeszült az ilyen esetekre, hiszen nem egyedi a te problemad!
Es föleg nem kell szegyenkezned, igy alakult, megtörtent, ez van. Csak kerlek szepen nehogy büntudatbol ne merjel szolni senkinek, es inkabb valami szörnyüseget tegyel!!!!
Bar bizom abban, hogy a korod ellenere, te magad is tudod, hogy mi a legmegfelelöbb megoldas, es vagy annyira felvilagosult, hogy meg is teszed. Remelem, hogy esetleg a csaladodon belül van valaki, akihez bizalommal tudsz fordulni, es az majd segitö kezet nyujt neked.
Drukkolok, hogy hetek mulva mar ne legyel terhes.
Habar, most jut eszembe, hogy azt nem is irtad, hogy biztosan az vagy-e. Lehet, hogy csak eljatszottal a gondolattal, lehet, hogy csak mint lehetöseg erdeklödtel?
Irjal kerlek egy valaszt! Köszönöm, es kerlek a vedekezest fontos dologkent kezeljed mostmar!!! (.... )
a megszakításos nagyon lutri, egyáltalán nem biztonságos!
Mivel tablettához fiatal vagy kicsit, mindig gumit kéne használni...
aztán 17-18 éves kortól már egy alacsony hormontartalmú tabletta már okés
Szia!
Még csak 2 napot késik akkor?Nyugi, lehet nem is vagy terhes. Szerintem szaladj el venni egy tesztet és holnap reggel csináld meg.Megnyugodnál tőle.
Ha pedig terhes vagy,nőgyógyászhoz kell menned, anyukádnak szólj vagy, ha félsz tőle barátnőnek, idősebb lány ismerősnek ,aki tud segíteni.
Nem jó dolog az abortusz ez tény, de ez a lány legalább látja a következményeket és valóban, nem azt írja, mint ezen az oldalon sokan, hogy ha jönni akar jöjjön, mit számít, hogy 14 se vagyok még...ezektől a falra mászom.
15 évesen nem anyának kell lenni, hanem gyereknek, az életét teheti tönkre azzal,ha akarata ellenére gyereket szül.
Neked viszont tanácsolom, hogy más módszert válasszatok.15 évesen nem jó a megszakításos módszer, az azoknak jó,akiknek nem nagy para,ha becsúszik.Ha nem jó a gumi, ajánlom a hüvelykúpot, gyógyszertárban, nődokinál kérdezz utána!
Sok sikert, remélem nem vagy terhes!Írd majd meg mi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!