Ehhez a görbéhez valami értelmeset tudnátok írni? Kicsit érdekesre sikeredett. Járt már valaki így? Tanácsok? Tippek? Minden jöhet!
Eddig alacsonyabb volt a reggeli hőm, nem volt ilyen magas. Most is ugyan akkor mérem a hőmet. A mostani vérzés jóval kevesebb volt, mint szokott lenni. A tesztjeim negatívak.
Most sorolhatnám a tüneteket, de félek, hogy csak szeretném, ha lenne, így ezt hagyjuk!
Orvosnál nem voltam.
Értem. Hát így akkor nehéz.
Amit írtam azt a nőgyógyászom is mondta és az urológus, akinél megvizsgáltattuk a párom spermáit.
Nincs semmi baja, de az én nődokim külön kérése volt, ha már rajtam mindenféle vizsgálatot elvégez akkor a páromat is nézessük meg és zárjunk minden lehetséges rizikófaktort.
Na szóval ez az urológus doki elmagyarázott nekünk mindent a spemáról, úgyhogy már tisztában vagyok vele hogy milyenek ha fürgék és milyenek ha zavarodottak.
Én is tudom, hogy nem jó minden nap együtt lenni, de sajna nem tudom meggyőzni férjemet.
Nagyon szépen köszönöm!
ez a 48 óra sem szentírás :-D
Én naponta többször is együtt vagyok a férjemmel, még is terhes lettem (3x is :-D) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!