Ki nem várja mára? Tünetek?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 8. 17:36
11/16 A kérdező kommentje:
én is 28 vagyok :) ne add fel!!! és noszogasd a párodat addig míg rá nem veszed! vérzésed és a hőd hogy alakul?
2012. ápr. 9. 18:00
12/16 anonim válasza:
Már alig vérzem, így szépen le tudom ellenőrizni, mert van bennem tampon. 1 tampon volt bennem 11-től kb. délután 2-ig és épphogy véres lett. Aztán tettem be megint, de azóta már nem is vérzek, csak egy pici barna van rajta.
Márpedig én úgy érzem, hogy most nincs baba, csak egyszerűen ilyen gyenge a mensim. Máskor se szokott olyan erős lenni, de most még annál is gyengébb. Ez ha nem baba, akkor mitől lehet még? Vagy normális ennyi kevés vérzés??
13/16 A kérdező kommentje:
húú nem tudom,fölöslegesen meg nem foglak riogatni.de ha többször tapasztalsz ilyet sztem doki.amúgy szedsz vitamint? e-vitamin,folsav? párodnak is adhatsz e-vitamint!
2012. ápr. 10. 17:27
14/16 anonim válasza:
Nem szedek semmit. Eleinte szedtem E-vitamint de nem sokáig. Én úgy akartam, hogy párom is szedje, de nem volt hajlandó bevenni és nekem is elment a kedvem az egésztől.
15/16 A kérdező kommentje:
én elkezdtem barnázni..:( de azért gondolkodom a tesztelésen tiszta hülye vagyok semmi értelme :(
2012. ápr. 11. 13:08
16/16 anonim válasza:
Sajnálom, hogy elkezdtél barnázni. :( Én nem tudlak bíztatni ezek után. Sokan mondják, hogy még van remény, míg nem jön meg, de én ebben nem hiszek, mert ha már pecsételés van akkor utána jön a mensi is. :(
De vannak még csodák, hátha nálad mégsem így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!