Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja mára? Tünetek?

Ki nem várja mára? Tünetek?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 8. 17:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Én holnapra nem várnám, azaz hétfőre.

Hőm még eddig fent van, nem esett le teljesen. Volt ma egy kis piros pecsétem. Félek, hogy meg fog jönni. :(

Te mit érzel kedves kérdező?

2012. ápr. 8. 17:43
 2/16 A kérdező kommentje:
hát a hőm nekem esett 37-ről 36,8-ra,pecsétem nincs,bár nekem szokott lenni,onnan tudom,hogy megjön.fájnak a melleim de oldalt izomláz szerűen,folyásom nincs.szurkolok magunknak,mi másfél éve próbálkozunk,eközben volt egy missed abom is :( ti mióta próbálkoztok?
2012. ápr. 8. 18:04
 3/16 anonim ***** válasza:

2 év + 4 hónapja...

Drukkolok neked, meg persze magamnak is.

2012. ápr. 8. 18:16
 4/16 A kérdező kommentje:
na mi újság? :)
2012. ápr. 8. 22:35
 5/16 anonim ***** válasza:

Hát "megjött", de nagyon gyenge, inkább pecsételésszerű, de raktam be tampont azért...

Furcsa, mert a hőm is nemhogy leesett volna, hanem még jobban megemelkedett mára...nem értem most miért van ez:

[link]

És veled mi a helyzet kedves kérdező?

2012. ápr. 9. 09:06
 6/16 A kérdező kommentje:
még nekem nem jött meg,előtte barnázni szoktam.a hőm kora reggel 36,8,fél 10-kor már 37 volt.a melleim egyre jobban fájnak.még csak 1 napja késik de azért teszteltem gabriellel és negatív.igaz reggeli második vizelet,szinte átlátszó színű volt.pár nap múlva ha nem jön meg tesztelek még de nem gabriellel és szigorúan első pisiből.te nem tesztelsz?? csak mert érdekes a görbéd még így is h pecsételsz.milyen szokott lenni amúgy a menzid?
2012. ápr. 9. 11:01
 7/16 anonim ***** válasza:

Hát azért ennél erősebb szokott lenni a mensim. De amúgy nem reménykedem már...

Viszont ha holnap ne esik le legalább alaphőmre a hőm, tehát 36,5-re akkor csinálok egy tesztet mindenesetre, mert van itthon. De szerintem teljesen feleslegesen fogom csinálni, na mindegy.

Neked nagyon biztatók a tüneteid és hogy még nem jött meg, szerintem nagyon nagy esélyed van a babára! Majd néhány nap múlva tesztelj újra, drukkolok, hogy legalább te szerencsés legyél!

Nekem meg úgy látom, sose lesz gyerekem.

2012. ápr. 9. 11:09
 8/16 A kérdező kommentje:
azért tesztelj,hátha!! kedves vagy köszönöm,de én sem tudom már beleélni magam másfél év után.volt már egy missed abom is 10 hetesen és életem legrosszabb napja volt amikor elvették tőlem :( (beraktak a terhes nők közé..)és ha nekem össze is jönne,egyáltalán nem tudnám magam elengedni,mert rettentően félek,hogy megint ez lesz! az előző megállt a fejlődésben és elégtelen szivhagja volt.bocsi h leírtam kijött belőlem.ha jól tudom ti is rég próbálkoztok,nagyon nehéz én tudom,mindig csak a csalódás.olvastam egy másik kérdésed nálad minden rendben de a párod nem akarja kivizsgáltatni magát.nos én ezt erőltetném de nagyon akkor is ha ellenkezik álljon meg a menet akar babát vagy sem? ne legyen már ilyen! bocsi nem lecseszés akart lenni :) remélem tied volt az a másik kérdés mert ha nem,most nézel csodálkozva de akkor bocsi ha ezek nem rád vonatkoztak :)
2012. ápr. 9. 11:24
 9/16 A kérdező kommentje:
ja,azt h volt már missedem már egyszer leírtam,bocsánat :)
2012. ápr. 9. 11:26
 10/16 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom hogy így jártál, de nyugtasson meg az, hogy te legalább már biztosan teherbe tudsz esni!

Legközelebb már minden rendben lesz, ne gondolj a rosszra!

Én viszont még nem is voltam terhes és ezért mivel elég régóta nem sikerül, már úgy érzem, hogy nekem nem is sikerülhet soha. :((

40 éves koromig nem adom fel és elég durva lesz ha még addig se fogok teherbe esni...Most 28 éves vagyok és nagyon ideje lenne már, hogy jöjjön a baba!

Akar a férjem babát, de szerintem nem eléggé, viszont már én is úgy vagyok vele, hogy ha jön jön, ha nem, akkor nem jön...

2012. ápr. 9. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!