Sokáig szoktam pecsételni mensi előtt, lehet ez probléma?
9. hónapja próbálkozunk a babával, és ahogy telnek a hónapok egyre többet pecsételek mensi előtt.
Először 1-2 napig, de mostanában már volt olyan is, hogy 5 napig!
Még a gyógyszer előtt se volt ilyen soha, max. 1 nap!
Mielőtt azt írnátok, hogy menjek orvoshoz, sajnos nem tudok elmenni, mert nincs tb-m, és kb. csak 2 hét múlva lesz! Utána elmegyek, mert már amúgy is nagyon időszerű lenne.
Ezért most tényleg csak véleményekre vagyok kíváncsi!
Igazából először mindig beágyazódásra tippeltem, na de minden hónapban?? :)
Előre is köszönöm :)
Igazabol a nodokihoz csak a beutalo miatt akarok menni! Vagy az nem kell?
Ugy neztem hogy itt a Debreceni Klinikan idopontot kell kerni es eleg hosszu a varolista az endokrinologiara!
Szerintetek kerjek mar most idopontot, es mire odajutok lesz beutalom meg tb-m is?
Mar csak azert mert, ha egy honap mulva kapok csak, akkor addigra mar biztosan el is tudok menni... es ha nem muszaj nem varnek meg plusz 1 honapot!
Még egy utolsó kérdés: Kell beutaló akkor az endokrinológiára?
Amúgy még jó, hogy nem vártam a beutalóra, meg a tb-re, mert most hívtam az endo.-t és kértem időpontot vizsgálatra 2012. július 17.-re kaptam időpontot...
úgyhogy még az 3 hónap...:(
Ettől függetlenül addig kérnem kell beutalót a nőgyógyásztól, ha szükséges, ezért is tettem fel még ezt a kérdést.
Kedves 18-as, had kérdezzelek már meg, hogy ha magánrendelőbe mennék, oda kell tb? Vagy ahhoz semmi köze? Ezen kívül neked úgy összességében mennyibe került a kivizsgálás mindennel együtt?
Csak azért kérdezem, mert ha nem túl drága lehet nem várnék 3 hónapot...
Szia!
Én ugyan Budapestre járok, de az egyik legjobb magán endodokihoz. Ott kb 10ezer az orvoslátogatás, és a vérvétel attól függ, hogy miket nézet. Hormononként kb 2000Ft. A legnagyobb összeg, amit eddig fizettünk, az 15ezer forint folt, de azon szép hosszú lista volt. 3 havonta az a 10-15ezer szerintem kibírható. :-) És valóban figyelnek az emberre, nem úgy, mint az sztk-ban. :-) De sajnos oda is hosszú a várólista, már jó előre be kell jelentkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!