Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sokáig szoktam pecsételni...

Sokáig szoktam pecsételni mensi előtt, lehet ez probléma?

Figyelt kérdés

9. hónapja próbálkozunk a babával, és ahogy telnek a hónapok egyre többet pecsételek mensi előtt.

Először 1-2 napig, de mostanában már volt olyan is, hogy 5 napig!

Még a gyógyszer előtt se volt ilyen soha, max. 1 nap!

Mielőtt azt írnátok, hogy menjek orvoshoz, sajnos nem tudok elmenni, mert nincs tb-m, és kb. csak 2 hét múlva lesz! Utána elmegyek, mert már amúgy is nagyon időszerű lenne.

Ezért most tényleg csak véleményekre vagyok kíváncsi!

Igazából először mindig beágyazódásra tippeltem, na de minden hónapban?? :)

Előre is köszönöm :)

2012. ápr. 7. 13:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ez hormon problémára utal, alacsony progeszteron szintre. Mindenképp kell vérvétel, h megállapítsák és kezeljék. Javaslom, h inkább endokrinológushoz menj, mint nőgyogyihoz, mert ennek az alacsony hormonszintnek is oka van...Amíg ez nem lesz megfelelő, nem fogsz teherbe esni, vagy vetélés is lehet, ha mégis.
2012. ápr. 11. 08:06
 12/23 anonim ***** válasza:
kedves kérdező!nekem is ugyanez a problémám,én jövőhéten megyek vérvételre mert valószínű pajzsmirigy problémám van.Mi már 8 hónapja próbálkozunk,1 hónap kimaratt mert hüvelygyuladásom közbejött sajnos :(
2012. ápr. 11. 08:29
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a többiekkel, mindenképpen endokrinológushoz menj. A pecsételés általában progeszteronhiányra utal, tehát nem normális. A normális az, mikor előtte fél nappal vagy aznap jelentkezik a barnázás, mikor pirosan meg is jön. Se előtte, sem utána nem jó, ha barnázik az ember. Ott valami hormonális probléma van.
2012. ápr. 11. 09:45
 14/23 A kérdező kommentje:

Igazabol a nodokihoz csak a beutalo miatt akarok menni! Vagy az nem kell?

Ugy neztem hogy itt a Debreceni Klinikan idopontot kell kerni es eleg hosszu a varolista az endokrinologiara!

Szerintetek kerjek mar most idopontot, es mire odajutok lesz beutalom meg tb-m is?

Mar csak azert mert, ha egy honap mulva kapok csak, akkor addigra mar biztosan el is tudok menni... es ha nem muszaj nem varnek meg plusz 1 honapot!

2012. ápr. 11. 10:48
 15/23 A kérdező kommentje:
Jah es koszonom az eddigi valaszokat, es sajnalom, hogy ennyi nonek van hasonlo problemaja, nem kene hogy ez igy legyen...
2012. ápr. 11. 10:55
 16/23 anonim ***** válasza:
a debreceni klinikát én is ajánlom anyukám oda járt és végeztek nála egy égészségügyi kaparást és kiderűlt hogy nincs már peteérése, már most jellentkez mert akár 2-3 hónap a várakozási idő
2012. ápr. 11. 11:44
 17/23 A kérdező kommentje:

Még egy utolsó kérdés: Kell beutaló akkor az endokrinológiára?

Amúgy még jó, hogy nem vártam a beutalóra, meg a tb-re, mert most hívtam az endo.-t és kértem időpontot vizsgálatra 2012. július 17.-re kaptam időpontot...

úgyhogy még az 3 hónap...:(

Ettől függetlenül addig kérnem kell beutalót a nőgyógyásztól, ha szükséges, ezért is tettem fel még ezt a kérdést.

2012. ápr. 11. 13:02
 18/23 anonim ***** válasza:
Én magánba járok, oda nem kellett beutaló.
2012. ápr. 11. 15:28
 19/23 A kérdező kommentje:

Kedves 18-as, had kérdezzelek már meg, hogy ha magánrendelőbe mennék, oda kell tb? Vagy ahhoz semmi köze? Ezen kívül neked úgy összességében mennyibe került a kivizsgálás mindennel együtt?

Csak azért kérdezem, mert ha nem túl drága lehet nem várnék 3 hónapot...

2012. ápr. 11. 18:37
 20/23 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Én ugyan Budapestre járok, de az egyik legjobb magán endodokihoz. Ott kb 10ezer az orvoslátogatás, és a vérvétel attól függ, hogy miket nézet. Hormononként kb 2000Ft. A legnagyobb összeg, amit eddig fizettünk, az 15ezer forint folt, de azon szép hosszú lista volt. 3 havonta az a 10-15ezer szerintem kibírható. :-) És valóban figyelnek az emberre, nem úgy, mint az sztk-ban. :-) De sajnos oda is hosszú a várólista, már jó előre be kell jelentkezni.

2012. ápr. 12. 04:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!