3 éve próbálkozunk, ebben a hónapban abbahagytam a hőmérőzést, teázást. Lehet hogy most sikerült?
Figyelt kérdés
Szándékosan nem hőmérőzöm, teázom e hónapban. Szerintem pont peteéréskor nem voltunk együtt, de mivel próbálom nem figyelni magam, így nem tudom..
Hőmet kíváncsiságból megmértem ma, de csak 36,7 (nekem az alaphőm ennyi).
Most ciklus közepén vagyok, lehet hogy előző ciklus végén vagy mostani elején teherbe estem? Lehet hogy "szerencsés találattal" sikerült?
Ha valaki terhes, mindig magasabb a hője az alaphőnél?
Reggel úgy ébredtem, hogy majdnem elhánytam magam, egyfolytában fémes ízt érzek a számban..
Vagy ez már bebeszélés?? :(
2009. jún. 17. 11:08
1/2 anonim válasza:
ezek a tünetek lehetnek babás dolgok is de inkább beképzeled. mi is 3 éve probálkozunk, épp most adtam fel, várom azért az eredményt..
az alaphönél magasabbnak kell lenni a hönek baba esetén. de álltalában 37 körül van.
2/2 anonim válasza:
a három év alatt volt vetélésed vagy bármi más?? mert én is 3 éve próbálkozok de én soha nem adom fel mert nekem nem volt még egyetlen egy vetélésem sem úgy hogy nem tudom mi van velem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!