Feltennétek görbéket? Több hónapot egyszerre?
Kedves 1. válaszoló.
Na aggódj a closty miatt, hogy abba kell hagynod egy picit, mert ahogy abbahagyod kb 3 hónapig még van hatása.
Nekem eléggé sok görbém van, az érdekesebbeket megosztom Veled. Ez a mostani: szépen alakult, de szerintem meg fog jönni, még 3 napom van a nemvártig:
2010. augusztusi (hát elég érdekes hirtelen nagy felugrás volt benne a végefele majd hatalmas esés... nem tudom mi volt az oka):
2011. április: Hát ez eléggé érdekes volt, 3 különböző fajta tesztem mutatta a halvány pozitívat és mégsem voltam terhes...utána iszonyat sokat pecsételtem...nem értem ekkor mi történhetett:
2011. szeptember: Érdekesen néz ki ez is, :):
2011. december: Szerintem itt nem volt ovulációm:
Remélem hasznos voltam! :)
Kedves 1. válaszoló!
hogy érted, hogy: "a mostani ciklusom bekeveredett egy kicsit, mert a dokim szerint túlhajtottuk a petefészkeime"
Honnét lehet tudni?
Kedves 4. válaszoló!
A szeptember elég babaszerűnek nézett ki. Mint ha nem tudott volna megtapadni. Mit mondott az orvos?
4-es vagyok:
Kedves kérdező! Nem voltam akkor orvosnál. Igen, tényleg szépen fent volt akkor a hőm, nagyon is. Dehát mégis megjött...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!