Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Feltennétek görbéket? Több...

Feltennétek görbéket? Több hónapot egyszerre?

Figyelt kérdés
Olyan érdekelne, hogy hónapok, vagy évek óta vezetett görbék érdekelnének. Változott e valamit a kezdet óta? Változtattál valamit életeden amiért változott?
2012. ápr. 6. 11:40
 1/9 anonim ***** válasza:
[link] , [link] , [link] . Amióta szedem a clostyt azóta vezetem a diagrammokat (9 hónapja), az 1. és a 2.- hoz hasonló volt az összes eddigi, de a mostani ciklusom bekeveredett egy kicsit, mert a dokim szerint túlhajtottuk a petefészkeimet, így most 2 hónapig nem szedhetem a clostyt, csak az a baj hogy nekem csak a gyógyszerrel van peteérésem.
2012. ápr. 6. 12:23
 2/9 anonim ***** válasza:

két clostis görbe:

[link]

[link]

tavaly nyári: [link]

tavaly február: [link]

tavaly április: [link]

több hónapban nem mértem. remélem, ez is hasznodra válik :)

2012. ápr. 6. 13:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Kedves 1. válaszoló.

Na aggódj a closty miatt, hogy abba kell hagynod egy picit, mert ahogy abbahagyod kb 3 hónapig még van hatása.

2012. ápr. 6. 14:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem eléggé sok görbém van, az érdekesebbeket megosztom Veled. Ez a mostani: szépen alakult, de szerintem meg fog jönni, még 3 napom van a nemvártig:

[link]

2010. augusztusi (hát elég érdekes hirtelen nagy felugrás volt benne a végefele majd hatalmas esés... nem tudom mi volt az oka):

[link]

2011. április: Hát ez eléggé érdekes volt, 3 különböző fajta tesztem mutatta a halvány pozitívat és mégsem voltam terhes...utána iszonyat sokat pecsételtem...nem értem ekkor mi történhetett:

[link]

2011. szeptember: Érdekesen néz ki ez is, :):

[link]

2011. december: Szerintem itt nem volt ovulációm:

[link]

Remélem hasznos voltam! :)

2012. ápr. 6. 17:45
 5/9 A kérdező kommentje:

Kedves 1. válaszoló!

hogy érted, hogy: "a mostani ciklusom bekeveredett egy kicsit, mert a dokim szerint túlhajtottuk a petefészkeime"

Honnét lehet tudni?

2012. ápr. 6. 17:49
 6/9 A kérdező kommentje:

Kedves 4. válaszoló!

A szeptember elég babaszerűnek nézett ki. Mint ha nem tudott volna megtapadni. Mit mondott az orvos?

2012. ápr. 6. 17:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindeniknek a diagrammokat! Érdekes mindegyik.
2012. ápr. 6. 17:57
 8/9 anonim ***** válasza:

4-es vagyok:

Kedves kérdező! Nem voltam akkor orvosnál. Igen, tényleg szépen fent volt akkor a hőm, nagyon is. Dehát mégis megjött...:(

2012. ápr. 6. 18:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Sajnálom! :(
2012. ápr. 6. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!