Reggel két tesztet is csináltam egyszerre, az egyiken halvány pozi a másikon erősebb, miért?
A pozitív az pozitív :) főleg ha az egyik erősebb is!
Kisbabát vársz, gratulálok!!!!! :))) Vigyázz magadra és élvezd ki a pocakos időt! :)))
Szia!
Nekem a 8. héten derült ki, hogy babát várok (volt vérzésem) és mivel a tesó + tesztjét is eltettem gyorsan csináltam a pocaklakóval is tesztet (X-epil, 25-ös, 2db/doboz) emlékbe. Én is meglepődtem, mert az egyik azonnal + lett, majd leugrott a két csík róla, a másiknak kellett 1-2 perc, amíg kiadta a második csíkot és sokkal halványabb is lett. Amikor rákérdeztem a dokinál azt mondta, hogy rossz volt a teszt. Lehet, hogy érte valami még csomagolás előtt vagy nem volt teljesen légmentes a csomagolása...
Gratulálok Nektek!
Hogyha fel szeretnél rakni képet, akkor csak erre rákattintasz:
Rámész arra, hogy tallozás, ha két képet akarsz, akkor a 2. sorban is rámész, kiválasztod a képet, amit feltettél a gépre, lemész alulra beírod az email címed és a felölt :)
Ezek után fog töltődni pár percet és végül megjelennek kicsiben a képek és alatta lesz, hogy link a képhez. Azt bemásolod ide nekünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!