Reggel két tesztet is csináltam egyszerre, az egyiken halvány pozi a másikon erősebb, miért?
Szerintem nincs miért idegeskedned!!!! :))
Ezek olyan pozitívak, hogy az csak na :) Vigyázz magatokra, pihenj és élvezd! :) Van egy kicsi baba a pocakodban! :) Gratulálok Kismama! Mikor és hogy mondod meg Apának?:))
Gratulálok kedves Kismama! Ezek gyönyörű pozitív tesztek, ne aggódj.
A tünetek csökkenéséről meg annyit, hogy nekem a 6. héten egyik napról a másikra eltűnt minden tünetem (émelygés, hányinger, mellfájdalom), pedig előtte a nap 24 órájában émelyegtem. Pont akkor mentem a dokimhoz első vizsgálatra, mondtam is neki, hogy ilyenkor mi van, miért múlt el minden tünetem? Azt mondta, hogy előfordul, de nem örülünk neki. Másnap kellett mennem ultrahangra, hogy megnézzék tutira van-e baba. Hát... Mondanom sem kell végig bőgtem az estét, hogy biztos baj van. Aztán este (3 nap tünetmentes időszak után) újra hánytam, annyira még sosem örültem a hányingernek, mint akkor. Másnap az ultrahangon is minden rendben volt. Azóta meg már elmúlt 1 éves a kicsikém.
Nagyon drukkolok nektek, ne izgulj, felesleges!
Előző vagyok.
Húúú, annyira messzinek tűnik már, talán az 4-5. héttől éreztem először émelygést. A teszteléskor még nem (az volt 4 hetesen), utána 6 hetesen mentem dokihoz, akkor meg már ugye eltűnt 3 napra. Hát, kb az 5. héten émelyeghettem először. És eltartott a 12. hétig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!