Mennyibe kerül, ha 16 évesen el szeretném vetetni a babámat? És hány százalék esély van arra, hogy a kaparás után többet nem lehet gyerekem?
18 ev alatt 4% az eselye arra, h komplikacio lep fel abortusz utan.yeid
Azaz 100bol 4szer.
Remelem, segit a dontesben.
En (bar anya vagyok) azt tanacsolom, jol gondold meg, 16 evesen tudod-e vallalni.
Nagy valoszinuseggel lehet meg babad, lehet, h rosszabbat teszel neki es magadnak, ha megszulod.
Jarj utana pszichologushoz, h feldolgozd.
Minden jot!
Szia! Mindenképp beszélj a szüleiddel és minnél hamarabb. Egyébként kell az ő beleegyezésük is,ahoz,ha el akarod vetetni. Szóval kikerülni nem tudod őket.
Előfordulhat,hogy nem lehet utánna gyereked,de kicsi a valószínűsége. Az árat én is ugy tudom,hogy 25 ezer forint körül van,de ilyenkor sokmindent figyelembe vesznek,amivel csökkenhet az összeg.
Én csak egyvalamit szeretnék kérdezni. Védekeztetek?
Nekem 15évesen volt abortuszom és mostmár örülök h nem tartottam meg.Tanultam befejezte az iskolát,szép évek teltek el azóta.Igaz h én hónapokig nem tudtam feldolgozni,ha megláttam egy kisbabát sírógörcsöt kaptam szó szerint.De aztán egyre tompult ez a fájdalom és arra gondoltam h lehet még gyerekem,és jobb h nem szültem egy olyan embernek akkor.
Azóta most vagyok 41hetes terhes,problémamentes terhességgel a hátammögött,és most töltöttem a 22-t.
Nekem akkor 7éve a teljes ár lett volna 22000.-,de ha nincs meg az anyagi háttér a családban akkor szociálisan itt is rászoruló lehetsz és így nekem 5000.-volt.
Anyának is volt neki sikerült ingyen.Egyébként tényleg már akkor is vákummal csinálták,utánanem is fájt,műtét után 4órával anyával sajátfelelősségre haza is mentünk./mert elvileg megkellett volna várni a 8órát utána./Kb.másfélhétig véreztem utána de a lelki traumán kívül nem volt semmi bajom!
Viszont nekem fel sem merült h megtartsam,mikor anyának elmondtam már másnap vitt a nődokihoz intézni a dolgokat.És nem is beszéltünk róla.Így könnyebb volt.
Viszont ha melletted ott van a párod és biztos a kapcsolatotok lehet h akkor sem kellene megtartani.De ez már a ti döntésetek.Én csak magamból indulok ki.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!