Rendszertelen ciklusra milyen tea jó?
Figyelt kérdés
A cickafark az jó?2012. ápr. 6. 08:38
1/4 anonim válasza:
Mennyire rendszertelen a ciklusod?
Ha 35 nap felett jön meg akkor érdemes csak ilyeneket inni!
Amúgy igen,cickafark-ot peteérésig kell inni!De javasolt a málna levél!Az valakinek jobban beválik!
2/4 anonim válasza:
Nekem az helyrehozta a havimat. Reggel és este ittam 2 decit belőle.
3/4 anonim válasza:
Nekem a barátcserje kapszula hozta rendbe a ciklusom.Igaz ez nem tea de nekem bevállt.
4/4 A kérdező kommentje:
Az az igazság,hogy nem is nevezném annyira rendszertelennek,csak én mielőtt megszültem a kisfiam,percre pontosan 28 napos volt a ciklusom. Most meg kb egy éve,24-29 nap között ingázik,és pl ebbe a hónapba is gyönyörűen mutatta az ovu teszt is,meg a hőm is,hogy a 15. napon volt peteérésem,és erre rá 9 napra megjött. Ebből így sose lesz baba,mivel 9 nap alatt nem tud beágyazódni. Ma voltam egy herbáriába ott a cickafark teát javasolták,hogy a ciklusom 12-13. napjáig azt igyam,majd a palástfű teát. Remélem be fog válni. Kaptam ilyen kínai angyalgyökér szeleteke is,de arról azt olvastam,hogy az inkább nagyon hosszú ciklusok esetnén segít beállítani. Nekem pedig a leghosszabb az a 29 nap volt. Így azt nem iszom,majd lesz azzal a teával valami. Ha kell valakinek jelezze,elküldöm. Nem is kell kifizetni,mert csak 250 ft volt. Azt mondták a boltba,hogy viszik mint a cukrot,nem győzik rendelni.Köszönöm mindenkinek a segítséget. Minden jót. Sziasztok!
2012. ápr. 6. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!