Rekusz84 kérdése:
Ma délután csináltam egy terhességi gyorstesztet (Medi-labos) és elsőre 2 csíkos lett, hihetek e a tesztnek, vagy csináljak reggel újat?
Figyelt kérdés
A második halványabb de rendesen kivehető. A mentruációm késik, de nemrég elég nagy dózisú hormont kaptam ami bezavarhat.2012. ápr. 5. 20:39
21/23 A kérdező kommentje:
Csak jövő hét csütörtökön tudok a dokihoz menni Húsvét miatt, de remélem csak megerősíti a teszt eredményét! :)
Köszönöm a jó kívánságokat mindenkinek!
2012. ápr. 6. 19:41
22/23 anonim válasza:
Hát ez bizony pozitiv. 4 éve nekem is ugyanezzel a teszttel ugyanilyen volt. :)
23/23 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál és korai terhességet állapított meg. Ez azt jelenti hogy a Medi-lab terhességi teszt nagyon is megbízható! :) A pozitív tényleg terhességet jelent!
2012. ápr. 12. 06:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!