Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma délután csináltam egy...

Rekusz84 kérdése:

Ma délután csináltam egy terhességi gyorstesztet (Medi-labos) és elsőre 2 csíkos lett, hihetek e a tesztnek, vagy csináljak reggel újat?

Figyelt kérdés
A második halványabb de rendesen kivehető. A mentruációm késik, de nemrég elég nagy dózisú hormont kaptam ami bezavarhat.
2012. ápr. 5. 20:39
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Csak jövő hét csütörtökön tudok a dokihoz menni Húsvét miatt, de remélem csak megerősíti a teszt eredményét! :)

Köszönöm a jó kívánságokat mindenkinek!

2012. ápr. 6. 19:41
 22/23 anonim ***** válasza:
Hát ez bizony pozitiv. 4 éve nekem is ugyanezzel a teszttel ugyanilyen volt. :)
2012. ápr. 9. 07:16
 23/23 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál és korai terhességet állapított meg. Ez azt jelenti hogy a Medi-lab terhességi teszt nagyon is megbízható! :) A pozitív tényleg terhességet jelent!
2012. ápr. 12. 06:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!