Volt már valaki úgy hogy menzesz utáni 8. napon negatívat tesztelt DÉLUTÁN és még is volt baba?
Igazából nekem 2 napig volt meg 7 nap helyet most csináltam tesztet és negatív lett. Normális estebe 8 nap még barnázni szoktam.
Csináljak egy tesztet reggel is vagy felesleges nincs baba más lehet itt a bibi?
Szerintem menj orvoshoz!!!
Ha terhes lennél akkor menzesz napján v utánna 2-3nap már pozitivnak kellene ,h legyen!
Velem is hasonlo van most. Nalam normalisan 7-8 nap, elso 2 nap bo, ejszaka is, aztan kozepes, 3. ejszakal szinte semmi,negyedik naptol a vegeig barnazas, nem sok(napi max egy normal tampon).
Most viszont elso nap gyenge, barnas, 2.nap gyenge veres-szeru, barnas, nem darabos, 2.ejszaka semmi, 3.nap egy tampon egesz nap felig megtelve, vizes-barnas,negyedik nap (ma) ugyanaz.
Es tegnap eros hanyinger egesz delelott.
De ennek ellenere nem hiszem, hogy nalam baba van, mert csak egyszer voltunk egyutt, peteeres elott kb egy hettel. Tesztet nem csinaltam. Majd kiderul mi lesz... mindenesetre ha te ugy gondolod, csinalj szerintem egy reggeli elso pisis tesztet a napokban, es ird meg mi lett!!!! Kivancsi vagyok! Van/ volt amugy valami tuneted?
Köszönöm a válaszokat!
2. válaszoló hányingerem a hétvégén olyan szinten volt hogy diétáztam, de ez a diétával csillapodott. Egy enyhe hányingerem még mindig van/de én gyomor rontásra gyanakodom inkább nem terhességi tünetnek./ Ettől függetlenül hogy megnyugodjak holnap reggeli első vizeletből csinálok egyet és megírom , de tuti negatív lesz.
További szép napot!
Sajnalom!Ezek szerint ez a mensi most csak igy sikerult. Kivancsisagbol en is ellottem egyet, bar tuti biztos voltam, hogy negativ, az is lett.
Koszonom hogy megirtad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!