Rekusz84 kérdése:
Ma délután csináltam egy terhességi gyorstesztet (Medi-labos) és elsőre 2 csíkos lett, hihetek e a tesztnek, vagy csináljak reggel újat?
Figyelt kérdés
A második halványabb de rendesen kivehető. A mentruációm késik, de nemrég elég nagy dózisú hormont kaptam ami bezavarhat.2012. ápr. 5. 20:39
11/23 A kérdező kommentje:
Ma újra csináltam egy tesztet! Ugyanolyan 2 csíkos mint a tegnapi. Azt hiszem felhívom a dokimat. :)
2012. ápr. 6. 05:32
12/23 anonim válasza:
Clostytól nem lesz pozitiv a terhesteszt! Az sárgatest hormon, nincs köze a HCG-hez, ugyhogy halkan gratulálok!!!
13/23 anonim válasza:
Légyszí tedd fel a tesztedet, hadd nézzem meg!!! Köszike
14/23 A kérdező kommentje:
Légyszi segíts hogy tudok képet feltölteni, mert nem tudom...
2012. ápr. 6. 09:43
17/23 A kérdező kommentje:
Azt hiszem sikerült feltölteni, nekem megnyitja, bár elég rossz a kép minősége. Sajnos nem tudtam jobban csinálni.
2012. ápr. 6. 10:53
18/23 anonim válasza:
Halkan gratulálok, a closty nem csinál pozi tesztet, nincs benne hormon. Én 7 hónapja szedem, nekem nem hat. De nagyon örülök más boldogságának is, remélem egyszer nekem is lesz egy ilyen szép tesztem.
19/23 anonim válasza:
Ez nagyon pozitív :D Gratulálok szívből!!!!!
20/23 anonim válasza:
Egyértelműen pozitív, az álpozitív teszt nagyon ritka.Gratulálok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!