2 nappal a nemvárt előtt negatív ovuteszt?
Figyelt kérdés
Ilyenkor más annak nagyon pozitívnak kellene lennie? Nekem semmilyen csík sincs rajta2012. ápr. 5. 20:27
1/4 anonim válasza:
Nekem az ovuteszt mutatta legelőször a babám.
Amikor hat nappal mensi előtt erős pozi lett, akkor csináltam terhességit.
Persze ez nem jelenti,hogy nincs baba!
2/4 anonim válasza:
Reggel csináltad első pisiből?
Ha igen és úgy is negatív akkor lehet nincs baba,de sok nőnek nem mutatja előre...szóval még nem jön meg reménykedhetsz!:)
3/4 A kérdező kommentje:
nem , este csináltam.
2012. ápr. 6. 13:27
4/4 anonim válasza:
Nem várt előtt két nappal gondolom babaügyben csináltad volna...mert akkor nem jól csináltad!
Reggel kell csinálni,mert reggel a HCG hormont mutatja ki,este pedig az LH-t ami ugye az ovulációtól van!
Ha jóstesztelni szeretnél reggel csinálgasd,első vizeletből!
És persze elsőre nem baj ha negatív vagy nagyon halvány...minden nap csinálj egyet és ha erősödik akkor tesztelhetsz terhes teszttel is!:)
Sok sikert!
2. voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!